Sateenkaaria pajunoksilla

Kaupallisessa yhteistyössä : Sinelli


 Kaaret osoittavat ehkä alaspäin, mutta sateenkaaren näkeminen saa suupielet aina ylöspäin! Muotoilin minisateenkaaria helmimassasta. Pajunoksat saivat ihanan helmiäisiä  pastellisävyjä ja kaarien päät leikkisät lankahapsut.
 Näitä kaaria on hauska tehdä lasten kanssa. Tein osan koristeista poikieni avustuksella ja saimme hyvän mielen askartelutuokion. Sateenkaaret on tosi helppoja tehdä lasten kanssa ja massa tuntuu miellyttävältä myös pikkusormissa. Sävyt ovat suloisia ja auringonvalossa kylpevät pastellisävyt hyväilevät taatusti silmiä.  
Julkaisun materiaalit on saatu Sinellistä. Pearl Clay- pakkaus sisältää helmipurkit kolmessa eri värissä sekä värittömän muotoilumassan, johon helmet sekoitetaan.


 Keinohöyhenet muuttivat sateenkaarten oksanaapureiksi.
Tukevista metallilankaisista varsista taivutat ripustuskoukun tuota pikaa. Näistä saa halutessaan tehtyä myös sateenkaarten hapsut.

Alkuvalmistelut 
Muotoilumassa jaetaan kolmeen osaan ja helmet painellaan massan sekaan. Näin saat kolmea eriväristä helmimassaa! Massapurkki kannattaa laittaa sekoituksen ajaksi  johonkin suurempaan astiaan, jotta helmet eivät karkaa työn touhussa.. ainakaan kovin kauas!


Näin teet helmimassa-sateenkaaren:

Tarvitset:
- Pearl Clay- helmimassaa
- villa- tai puuvillalankaa
- metallilankaa ja leikkurit
- teräväkärkiset sakset tai cocktailtikku tms.
- sekoitusastian

1. Muotoile kolme kaarta ja paina ne yhteen. Leikkaa pala metallilankaa. Kieputa siitä lenkki ja paina varsin sateenkaaren yläosaan.


2. Lisää hapsut lankapätkistä työntämällä ne esimerkiksi terävällä saksenkärjellä tai cocktailtikulla massan sisään. Voit piilottaa lankahapsujen päät kaaren takapuolelle massalla. Trimmaa langanpäät saksilla ja harjaa tarvittaessa. Anna kuivua.

 Hyödynnä hapsuihin jämälankoja. Voit leikata vielä erillisen langan ripustuslenkiksi tai ripustaa koristeen metallilenkillä. Metallilenkin avulla koriste on helppo asetella oksaan haluttuun asentoon.





Iloisia pääsiäisaskarteluja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram