Makramee-seinäkoriste

 Uusi makramee-seinäkoriste valmistui pääsiäisen alla ja esitellään se nyt myös täällä blogissa. Tämä oli siihen astisista suurin solmeilemani makramee ja tätä oli hurjan mukava tehdä. Lopputuloksiin olen tyytyväinen, sillä se näyttää varsin kodikkaalta ruokailuhuoneen seinällä ja tuo sille kivasti tekstuuria. Väriä ei niinkään, ja se on oikeastaan ihan hyvä, sillä lähellä roikkuu jo tekemäni sinapinkeltainen seinäamppeli. Käytin makrameehen Mopparin luonnonvalkoista kierrenarua, luonnonoksaa ja muutaman käsittelemättömän puuhelmen.

 Makramee on ollut minulle inspiroiva ja iloinen "poikkeusajan kaveri". Solmeiluista on jäänyt ihania muistoja ja kivoja uusia koristeita. Lasten kotikoulu on työllistänyt yllättävän paljon kuluneina viikkoina ja omat työt ovat olleet taka-alalla, kuten nyt monella muullakin äidillä ja isällä. Makramee- hommia on kuitenkin voinut tehdä silloin tällöin, ainakin iltaisin ja joskus jopa kotikoulun lomassa. Olohuoneessa solmeilu on ollut kätevää, sillä olen ollut lähellä lapsia ja heidän käytettävissään. Työhuoneeseen ei ole ollut juuri asiaa päiväsaikaan, mutta iltaisin on päässyt piipahtamaan koneelle tai komissiotöiden pariin. 
Alkuun illat alkoivat venyä yömyöhäisiksi, mutta siihen oli tehtävä muutos. Jos jotain en ennätä, niin jääköön suosiolla toiseen päivään. Univelkoja en kerää. Onhan tässä kaikenlaista venymistä ja vanumista ollut varmasti kaikilla, mutta aikansa kutakin ja kaikesta oppii, uusi tilanne opettaa aina. Haastavinakin päivinä positiivista on ollut se, että kotikoulun aikana on saanut olla enemmän lasten kanssa ja yhteisistä hetkistä ja ongelmanratkaisuista on syntynyt monia mukavia muistoja ja yhteistä onnistumisen tunnetta. Ahaa-hetkiä. Yhteishenki on lujittunut ja kantanut monen uuden ja haasteellisen tilanteen yli. =) Silti koko meidän perhe toivoo (ja pojat eritoten), että koulut jatkuisivat ja että pääsisivät vielä pariksi viikoksi normikouluun, ennen kesälaitumille kirmaamista. Saa nähdä, miten käy.

Aurinkoa!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram