Pääsiäisnauhat - paperista ja kankaasta


Pääsiäinen ja lisääntynyt valo innostaa nyt monenlaisiin puuhiin, joilla toivotetaan kevät tervetulleeksi. Voisi puhua kevätrituaaleista. Kukkien mullanvaihto sattuu useimmiten (ainakin meidän taloudessa) juuri pääsiäiseksi, niin myös tänä vuonna. Pitkä viikonloppu on varmasti osasyyllinen ja auringonvalo, joka antaa uudenlaista virtaa. Suursiivoukset ja ikkunanpesut saavat taatusti vauhtia päivien kirkastuessa. Kevään ja pääsiäisen askartelut ja käsityöt ovat usein myös täynnä valoa, iloa ja värejä! Tässäpä tulee kaksi iloista ja erilaista koristenauhaa. Toinen on kankaasta ja toinen paperista!
Mallithan voi aina myös muuttaa keväisiksi koristeiksi muuntamalla pääsiäismuna-teemaa ja silloin nauhoista voi nauttia pitkän aikaa! Esimerkiksi pallot ja ympyrät toimivat hyvin milloin ja missä vaan.
Kerroksellinen muna saadaan ompelemalla monta paperimunaa yhteen keskeltä. Sitten kerrokset avataan sormilla taitellen. Ompelin joukkoon lisäksi litteitä yksinkertaisia paperimunia ja osa puuhelmistä sai pintaan akryylimaalia.
 Kangasmuniin sai kierrätettyjä sievät pienet printtikangaspalat sekä palan vanhoista farkuista. Nauhana toimii valkoinen ja vihreä muliinilanka.

Aurinkoisia aatteita,





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram