Pikku pääsiäisnauha

Kaupallisessa yhteistyössä : Sinelli

Terrazzohiutaleilla maustetut muovimunat ja pienet pastelliset paperiviuhkat sulostuttavat pääsiäiskotia koristenauhassa! 
Olen aina pitänyt koristenauhoista, sillä niihin saa yhdistettyä monta eri elementtiä, sävyä ja muotoa yhdeksi harmoniseksi koristeeksi. Tänä pääsiäisenä Vaahterakadulla söpöstellään pienellä ja suloisella koristenauhalla. 
Julkaisun materiaalit on saatu Sinellistä.


Muovimunien pinta tuputellaan ensin pariin kertaan akryylimaalilla. Plus Color- akryylimaalit ovat peittäviä ja niissä on paljon ihania sävyjä! Kun maali on vielä märkää, ripotellaan pinnalle terrazzo-hiutaleita. Kuivuneelle pinnalle voi vielä sipaista tai suihkauttaa lakkaa, mutta se ei ole välttämätöntä. Käyttöesineissä kuten kukkaruukuissa, lakkaus on paikallaan, jotta pinta kestää paremmin.
Viuhkat saivat sävynsä terrazzomunista. Käytin osaan yksivärisiä origamipapereita, joita löysin kaapista sekä lisäksi Sinellin ihanaa Design Paper Pad- lehtiötä, joista viuhkat saivat myös kaunista kuviointia.
Paperisuikaleesta saadaan pikkuviuhka taitellen. Kaksinkerroin keskeltä taittamisen jälkeen viuhkan laskokset liimataan yhteen ja rautalanka pujotetaan viuhkan reikään. Rautalangalla viuhkan saa asettumaan hienosti nauhaan, juuri oikeaan asentoon ja oikein päin.
 Ripustusnaruksi käy vaikkapa Ocko-Tex puuvillalanka.
Reiät muovimuniin saa teräväkärkisillä saksilla tai porakoneen pikkuterällä. Pääsiäisnauhan askarteleminen on kivaa puuhaa lastenkin kanssa, mutta aikuisen kannattaa hoitaa munien rei'ittäminen. Langan saa pujotettua reikään neulalla.

Aurinkoisia ajatuksia ja askareita kaikille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram