Hylsyhiutaleet

Pirteä pakkaspäivän tervehdys! 
Nyt on saanut nauttia lumesta ja auringonpaisteesta, joten jatketaan myös blogissa samalla teemalla - nimittäin helpoilla hiutaleilla, jotka saa askarreltua todella edullisesti ja helposti talous- ja wc- paperihylsyjä kierrättämällä. Hylsyjen lisäksi ei juuri muuta tarvitsekaan. Saksilla ja liimallakin pärjää, jos hiutaleista haluaa ekopaperin sävyisiä. Itse käytin lisäksi haaraniittejä ja valkoista gessoa. Nämähän voi toki tehdä ilman haaraniittejä, liimaamalla osat keskeltä yhteen. 

Hiutaleet käväisivät eilen ulkona ihmettelemässä ilta-aurinkoa.
Tarvitset:
- hylsyjä
- sakset
- valkoista gessoa ja tuputussienen
- haaraniittejä
- ripustusnarua 

Tuputin hylsyt ensin valkoisella gessolla, annoin pinnan kuivua ja leikkasin hylsyt 1,5 cm levyisiksi renkaiksi.  Yhteen hiutaleeseen tarvitaan kolme rengasta.
Leikkasin aukot litistettyjen renkaiden päihin, pyöristin keskiosan ja kavensin päiden reunat.
Lopuksi rei'itin hiutaleet keskeltä ja painoin haaraniitit paikoilleen molemmin puolin. Osat voi myös liimata keskeltä yhteen ja keskikohdan voi lisäksi koristella jollain kivalla koristeella. Ripustusnaru vielä omalle paikalleen ja hiutale on valmis!
Jätin hiutaleen pinnan sisäpuolelta käsittelemättä. Lämmin ekopaperi näyttää mielestäni kauniilta valkoisen rinnalla ja kultainen haaraniitti on ikään kuin leikkisä auringonsäde hiutaleen pinnalla.


Kivoja jouluvalmisteluja!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram