Paperiset joulupallot

Kaupallisessa yhteistyössä : Sinelli

Joulu on ihan lähellä, mutta eihän se estä viime hetken askarteluja! Tein tänään keveitä paperikoristeita, jotka toimivat kivasti kuusen oksilla. Olen ihastunut Design Paper Padin kuviopapereihin, joten joulupallo-askartelua ajatellen paperin valinta ei ollut vaikeaa. Olen tosi tykästynyt näiden papereiden värimaailmaan ja kuviointeihin, ne muistuttavat miltei minikokoisia tapetteja. Sain hyödynnettyä palloihin hyvin myös jämäpaloja, joita jäi pikku joulutalon seinien tapetoinnin jäljiltä (Joulutalo, julkaistu 11/12/19). 
Pinosin ripustusnarujen somisteiksi erikokoisia ja -sävyisiä puuhelmiä. Osa palloista on yksivärisiä ja osaan yhdistelin eri kuvioisia paperisuikaleita. 
Design Paper Pad- kuviopaperi ja Two Birds- puuvillalanka on saatu Sinellistä.
Joulupallo-ohje

Tarvitset:

- kuviopaperia
- sakset
- paperiliimaa
- teräväkärkiset sakset
- narua tai lankaa
- silmäneulan
- puuhelmiä

1. Palloon tarvitset neljä, noin 0,5 - 1 cm leveää suikaletta. Leikkaa suikaleet arkin pituudelta. Design Paper Pad- lehtiön arkit ovat mitoiltaan 15,2 x 15,2 cm.

2. Pyöräytä ensin yhdestä suikaleesta rengas ja liimaa sen päät hieman päällekkäin.
3. Liimaa seuraavan suikaleen pää renkaaseen ja jokaisesta risteävästä kohdasta. Jaa suikaleen pituus mahdollisimman tasaisesti, jotta pallosta tulee pyöreä. Jatka liimaamalla seuraavat suikaleet jäljellä oleviin väleihin.
4. Paina teräväkärkisillä saksilla reikä keskelle. Pujota lanka silmäneulalla pallon sisäpuolelta.
5. Pujota helmet lankaan ja solmi ripustuslenkki. Saat solmun aivan helmen ylle neulan avulla. Vie solmu neulalla helmen tyveen ja kiristä.

Tunnelmallista joulun odotusta ja iloisia juhlavalmisteluja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram