Kuvapankin joulusukat

 Joko joulukortit on tehty? Jos ei tai haluat tehdä vielä muutaman kortin lisää, löytyy Vaahterakadun Kuvapankista nyt uusia korttikuvia - joulusukkia, jotka voit tulostaa käyttöösi ilmaiseksi! 
Printtikortit saa tuunattua niin kätevästi kauniilla washeilla. Nämä jouluiset washit hankin pari vuotta sitten Lidlistä ja ne ovat olleet tosi mieleisiä, etenkin ohut kultateippi tuli käytettyä aika pian loppuun. Suosikkisävyjäni ovat kulta ja kupari, mutta oikein kivoja tuli myös hopeaisilla yksityiskohdilla. 
Kuvapankissa on kolmea erilaista Joulusukka-arkkia. Taita A4- tuloste tasaisesti neljään osaan ja saat neljä erillistä korttia tai tulosta arkki, jolla saat kaksi kaksiosaista joulukorttia. Lisäksi voit tulostella pikkukuva-arkin, josta leikkaat pakettikortteja tai teet söpöjä pikkuisia joulukortteja.
Pikkusukista saa kivat tagit lahjapaketteihin!
Taustaksi keksii monenlaisia koristeluja. Löysin Tigeristä ihanat (ja ihanan edulliset) lumihiutale-leimasimet, joilla koristelin kortin taustaa. Toiseen piirsin hiutaleet valkoisella maalitussilla ja lisäsinpä vielä valkoisia yksityiskohtia hopeaisiin leimasinhiutaleisiinkin.
Ekokartonkia, juuttinarua ja villalankaa selkämyksiin, washiteippejä, hiutaleita leimasimilla ja tuseilla.. Millaisia Joulusukka- kortteja sinä tekisit? Olisi mahtavaa nähdä sinunkin luomuksesi! Jos käytät korttiprinttejäni ja julkaiset korttikuvia Instagramissa, tagaa julkaisuun mukaan @vaahterakadunanna , niin pääsen ihastelemaan tuotoksiasi! =) 
Ja tosiaan, Vaahterakadun Anna- blogi sai vihdoin ja viimein ikioman uudenuutukaisen instatilin eli lämpimästi tervetuloa seuraamaan!
 Kuvapankissa on myös viime joulun korttiaiheet - Sydänkäpyset ja Mistelinoksa. Kipaise kuvapankkiin ja tulosta mieleisesi!

Jos jouluposti ei kulje ja lakko jatkuu.. tai jos muuten vain haluat lähettää joulutervehdyksesi sähköpostitse, nappaa kuvapankista värillinen joulusukka sähköpostin liitetiedostoon, sähköiseksi joulukortiksi.

Kivoja korttiaskarteluja!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram