Jouluisia kuvioita

Kaupallisessa yhteistyössä : Sinelli

Joulu lähestyy ja ensimmäisiä kortteja tehdessä sen huomaa ihan konkreettisesti. Jälleen on se aika vuodesta, kun saa suunnitella ja valmistella annettavia! Korteista on aina hyvä aloittaa ja kyllä näiden tekemisestä jo alkoi joulumieli orastaakin.. Sain Sinellistä kokeiltavaksi ihanan jouluisia kuvioleikkurin teriä, joiden käytölle on paljon mahdollisuuksia. Siispä tässä postauksessa on korttien lisäksi myös muita pikkuideoita, joilla voi tehdä monenlaisia jouluisia askarteluja!
Käytin joulukortteihin luonnonvalkoisia korttipohjia sekä Design Paper Pad- kuviopapereita, jotka eivät varsinaisesti ole jouluisia, mutta jotka mielestäni toivat kivan ilmeen pastellisilla sävyillään ja hennoilla kuvioinneillaan. Lisäksi tarvitsin kortteihin tarratervehdyksiä, kohotarroja, koristenarua sekä kuvioihin nahkapaperia. Materiaalit Sinelliltä (ei juuttinaru).


Lateksia sisältävä nahkapaperi toimii hienosti kuvioleikkurin kanssa, sillä hentoisetkin kuviot kestävät hyvin käsittelyä, kuvioterästä irroittamista sekä turhien leikkuuosien poistamista. Nahkapaperisia kuvioita voi käännellä ja taitella ilman vahinkoja, kuvio säilyy ehjänä ja sievänä! Nahkapaperi on myös armollinen materiaali liimaa käytettäessä, sillä voit pyyhkäistä liimatahrat sen pinnalta esimerkiksi kostealla paperilla.
Käytin kortteihin kahta kuvioterä-pakkausta, toisessa oli jouluisia kuvioita ja toisessa kaunis ja yksityiskohtainen jouluntoivotus "Merry Christmas". Kuvioiden leikkaamiseen käytin luottolaitettani, Tools-kuvioleikkuria.

Joulupussukat
Pienempiä joululahjoja pakatessa paperipussi on aina todella käytännöllinen ja ekopaperinen pussi nyt on vaan niin jouluinen ja tunnelmallinen.. Käytin näihin joulupussukoihin ekopaperisia pusseja, jotka koristelin valkoisella Uni Posca-tussilla. Nauhat saivat koristeeksi kuvioleikkurilla tehtyjä kuvioita; myssyjä, rukkasia, joulun kelloja ja karkkitikkuja.
Myssy ja rukkaset on "neulottu" punaisesta nahkapaperista ja nämä saa pujotettua somasti lahjapussukan naruihin.
Omat printit pusseihin? UniPosca-tussit ovat suosikkejani, sillä ne ovat runsaspigmenttisiä ja hajuttomia. Ruskealle paperille saa valkoisella tussilla aika kivoja kuviointeja ja pusseihin saa nopeasti sievää koristepintaa ihan vapaalla kädellä.
Kranssikuvio toimii superhienona kehyksenä, joka on omiaan korttien lisäksi myös DIY-adventtikalenterin pussukoihin. Kranssille voi leikata oman ympyräpohjan  tai sen voi liimata suoraan pussiin. Nämä kuviot ovat kyllä ihanan monipuolisia! Mitä kaikkea muuta näistä saisikaan? Koristeita joulukuuseen, pakettikortteja, somisteita jouluisiin oksakransseihin, joulumyyjäisten leivonnaispussukoihin.. siis vaikka mihin! 
Pakkaan muun muassa nämä julkaisun kuvioleikkuri-ideat mukaani, kun suuntaan kohti Lempäälää ensi lauantaina. Olen mukana Sinellin Jouluiloittelussa la 9.11. klo 12-15 Ideaparkin myymälässä, jossa esittelen nahkapaperin ja kuvioleikkurin käyttöä ja ideoita. Toivottavasti pääset mukaan! 


Startataan siis joulutunnelma Sinellin myymälöissä viikonloppuna ja jatketaan sitten siitä viikon päästä alkaville Suomen Kädentaidot- messuille, jossa myös minulla on ilo olla mukana Sinellin messuosastolla. 
Messuilla julkistetaan myös uusi Vuoden Askartelija.. Raati kokoontui eilen, saimme katsella hienoja töitä ja voittaja löytyi.. Mutta kuka hän onkaan? Jännää..

Aurinkoisia pakkaspäiviä,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram