Halloweenin kierrätyskoristeet

Halloweenkoristeista ei tarvitse maksaa maltaita ja ne voi askarrella helposti kierrätysmateriaaleista! Tästä postauksesta löydät käteviä vinkkejä muovijätteen hyödyntämiseen. Juotavien jogurttien pullot ja yllätysmunien muovikotelot ovat omiaan valokoristeiksi syksyn hämäriin iltoihin! Ohut muovimateriaali läpäisee valoa kauniisti ja hohtaa tunnelmallisesti led-valon kanssa.
Leikkaa juotavien jogurttien pulloista hauskoja haamuja. Muotoile kaapujen helmat eri tyyleillä ja liimaa kasvoihin washi- tai asennusteipistä leikatut tarrasilmät ja -suu. Puhkaise terävillä saksilla reikä jogurttipullon pohjaan ja paina reikää auki esimerkiksi lyijykynän varrella. Paina Led-valon lamppu sisälle.

Hohtavat haamut
Hohtavan haamun voi tehdä käyttämällä purkin toisin päin. Leikkaa pullosta pohja pois ja madalla pulloa myös yläosasta. Koristele askartelusilmillä ja teippisuulla. Valkoisiin huopakäsiin on tehty reiät kahleille. Hatut saa tehtyä pahviista kartioista ja lieriöistä, jotka maalataan mustalla akryylimaalilla tai pällystetään mustalla washiteipillä. Lieri on mustaa huopaa. 
Haamu hohtaa, kun sisälle laittaa led-tuikun.

Serviettikallot
Suunnitteilla halloween-illallinen? Juotavien jogurttien pulloista leikkaat kätevästi serviettirenkaat. Ne voi kuvioida tinneritussilla tai asennus- tai washiteipillä, kuten kuvassa.
Yhdestä muovipakkauksesta saa kaksi erilaista lautasliinarengasta. Yläosasta pienemmän ja isomman alaosasta. Silmäaukkojen leikkaamiseen suosittelen mattoveistä. Musta servietti pilkistää hauskasti kallon silmä- ja nenäaukoista.

Kurpitsavalot

Pääsiäismunakotelot sopivat täydellisesti pikkuisiksi valokurpitsoiksi! Liimaa koteloon ohuesta softiksesta leikatut irvisuut, silmät ja nenä. Tee mattoveitsellä kotelon toiseen päähän plussan muotoinen reikä ja avaa se esimerkiksi lyijykynän varrella painaen. Lisää cocktailtikun ympärillä kiharrettua paperinarua päälaelle ja paina led-valon lamppu paikoilleen.
"HA - HA - HA - HAA", kurpitsa nauraa. 
Koska halloween on vuoden hurjin ja hauskin juhla!

Hurjan hassuja halloweenvalmisteluja,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram