Huopapalloja ja sateenkaaria


 Lupasin taannoin Pehmoisia istuinpäällisiä- julkaisussa, että laitan blogiin lisää huopapampuloista. Viikonloppuna tein sateenkaaria ja ryijyä etsykauppaan ja nämä saivat kaikki kaverikseen iloisia huopapalloja. Listasin uuden uutukaiset sateenkaaret juuri BloomyBloomiin (linkki blogin etusivulla)

 Pom, pom, pom! Rakensin kaaret sisalköysipalojen päälle, päällystin muun muassa huovutusvilloilla ja puuvillalangoilla ja ompelin hapsut sekä huopapallot käsin kiinni. Koristeeksi tietysti ihania huopapalloja!
Huopapalloja tuli toki myös ryijyihin. Tämän ryijyn kudoin täysin luonnollisista materiaaleista. Luomupuuvillaa, 100 % chunky villaa, 100 % Australialaista villaa, huovutusvillaa ja huopapalloja. Se on yksi suosikeistani, silllä värimaailma on tällä hetkellä tosi lähellä sydäntä ja se oikein hivelee silmiä. Tämä ryijy-ystävä on jo Bloomy Bloomin valikoimissa ja siihen voi tutustua lähemmin etsyssä.
Työn alla, vielä paria viimeistelyä vailla. Paljon textuuria, luonnonmateriaalit ja huopapalloja! =)
Postauksen loppumetreille vielä yksi superhelppo huopapallo-idean. Yksinkertainen ja mobile, joka on todella nopea tehdä. Mobile sopii hienosti lahjaksi esimerkiksi lapsiperheelle, koska se on juuri sopivan leikkisä koriste lastenhuoneeseen ja onhan siinä myös liikettä mukana, kun pampulanauhat liikahtelevat letkeästi oihkulkijoiden mukana. Ja tällainen mobilehan sopii vallan mainiosti mihin huoneeseen tahansa, kun valitsee pampulat huoneen värimaailmaan sopien. 

 Metallirenkaan päällystäminen onnistuu kankaalla, nahalla, nahkapaperilla, koristenauhoilla tai villalangalla. Nauhoihin pujotellaan huopapallot neulalla ja lisäksi voi laittaa puuhelmiä. Helmikohtiin lisäsin lankamytyt, jotka jäävät helmien sisään ja pitävät ne paikoillaan,  stoppareiden tavoin. Kiinnitin langanpätkiä tekstiililiimalla ripustuslankaan, pyörittelin sitten pikkupalloksi ja pujotin helmen paikoilleen. Lankana käytin muliinilankaa ja renkaan päällystin valkoisella lampaannahalla.
 Onko näissä värikkäissä mobileissa jo lupaus keväästä? Ulkona on kovin keväistä ja kevätfiilis näkyy projekteissa.
 On ollut sateinen talvi, ainakin täällä Pirkanmaalla. Sateenkaari sopii siis hyvin teemaan.. Sateen jälkeen on poutasää, jne. Silloinhan taivaalla sateenkaari meitä usein morjestaa! =)

Iloisia askareita ja toivottavasti paljon auringonpaistetta! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram