Bloomy Bloom - etsykauppa


Klikkaa tästä etsykauppaani:

  Hei kaikki! Ihanan iloisia uutisia - etsykauppa Bloomy Bloom on nyt avattu! 
Suunnittelin starttia keväämmäksi, mutta asiat etenivät joutuisasti ja etsykaupan perustaminen on tehty niin helpoksi, että hanke meni vauhdilla eteenpäin. Pitkäaikainen etsy- unelmani toteutui toissapäivänä! <3<3<3
 Suunnittelen ja valmistan kaikki Bloomy Bloomin tuotteet itse. Suhtaudun luovaan työhöni intohimoisesti ja annan tuotteilleni paljon aikaa ja rakkautta, joten uskon että ne tuovat varmasti hyvää mieltä myös "Bloomyn" asiakkaille. Ainutlaatuinen käsintehty tuote on ikimuistoinen lahja ystävälle ja itselle, omaan kotiin.

Bloomy Bloom on kauniiden käsintehtyjen ja uniikkien tuotteiden koti. Kaupan "hyllyillä" odottaa pehmeän boheemia kodin sisustusta, kuvataidetta ja kodin koristeita.
Bloomy Bloomin valikoimassa on myös musteakvarellieni alkuperäiskappaleita.
Päivitän säännöllisesti tuotevalikoimaa ja uusia tuotteita tulee koko ajan. Kauppaan on pian tulossa muun muassa alkuperäisiä linosarjojani ja keväämmällä painettuja kortteja. 
Bloomy Bloom - Luovuuden kukkaloistoa, täysi kukinto, hedelmällinen elämänvaihe, aika uudelle seikkailulle.. Tällaisia mielikuvia mieleeni putkahteli kaupan nimeä miettiessäni. Tiesin, että sanan "bloom" tulisi olla mukana jossain muodossa. Lopulta se tulikin tuplana! <3

Lämpimästi tervetuloa "Bloomyyn",


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram