Kuvapankin kurpitsat

Latasin juuri Vaahterakadun kuvapankkiin uudet syksyiset kuvitukseni, jotka voit nyt tulostaa käyttöösi ilmaiseksi! Kurpitsat sopivat hienosti syksyn tervehdyksiin ja halloweenkortteihin. 
Teräväkärkisillä saksilla sujuu pikkutarkempikin leikkaaminen ja ohuelle paperille tulostettuna väritys hoituu hyvin puuvärikynillä. Paksummalle paperille tulostetut kuvat voi käsitellä myös runsaammin vesiväreillä ja kuvat voi käyttää myös mustavalkoisina mustepiirroksina. Ohutkin kopiopaperi kestää vesiväriä, jos siveltimessä käytetään vain vähän vettä. 
Väritin kuvassa näkyvän alemman kortin kurpitsan vesivärillä, melko kuivalla siveltimellä. Eikä paperi kipristellyt yhtään, vaikka käyttämäni tulostuspaperi on todella ohutta.
Kurpitsakuvat voi leikata arkista monin eri tavoin; ympyröiksi, ovaaleiksi tai suuripiirteisesti ääriviivoja mukaillen, jolloin kurpitsojen ympärille jää valkoinen ympärys. Yhdessä arkissa kurpitsojen ympärillä on valmiit pyöreät kehykset, joten leikkaaminen onnistuu helposti. Graafiset ja geometriset kuviopaperit ja tussitehosteet toimivat hyvin herkän musteviivan kanssa, jos haluat korttiin kontrastia.  

Pikkukurpitsoilla koristelee kurpitsajuhlan yllätyspussukat ja niistä voi leikata kutsujen tarjottaviin kivat kuvalliset laput. Jos käytössäsi on kuvankäsittelyohjelma, voit siirtää kurpitsat kuvapankista ohjelmaan ja käsitellä kuvia mieleiseksesi. Voit lisätä kuviin esimerkiksi tekstejä!
Kuvapankkiin saapuu ennen halloweenia vielä toinenkin syysaiheinen kuvitus, pysy siis kuulolla! =)

Iloisia & kurpitsan keltaisia syyspäiviä! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram