Kuvapankin kranssit

Halloween saa mielikuvituksen lentoon ja kynän sauhuamaan, joten kuvapankissa on jälleen uusi syksyinen printti, jonka voit tulostaa ilmaiseksi. Kun tulostat kaksi kranssiarkkia, saat koottua kolmiulotteisen kortin kohotarroilla. Lisäksi kranssin kerrosten väleihin voi leikata ja liimata irrallisia lehtiä. Väritys onnistuu hienosti kuivahkolla vesivärisiveltimellä, puuväreillä ja miksei myös kuvankäsittelyohjelmalla. 
Aiemmin tänä syksynä kuvapankkiin ilmestyi kurpitsoja! Kurpitsat kypsyivät sopivasti myös kranssikuviin. =)
Syksyisessa mustekranssissa yhteen kietoutuvat vaahteran, tammen ja pihlajan lehdet, kurpitsan lehdyköitä unohtamatta.
 Valittavanasi on kolme arkkia, tekstittömät kranssit kahdessa koossa ja "Happy Halloween"- kranssit. Tyhjien kranssien sisälle voi kirjoittaa myös oman tervehdyksen!  

Uusien halloweenkuvien lisäksi kuvapankista löytyvät myös viimevuotiset printit.
Viime vuonna kuvapankki sai päivitykset Dia De Los Muertos- kalloista. Nämä printit ovat edelleen käytettävissäsi. Niistä askartelet kivat kummituspuun koristeet, viirinauhat tai popcorn- ja karkkitötteröt lastenjuhliin.
Viikonloppuna otin perheeni kanssa halloweentunnelman vastaan Särkänniemen Karmivissa karnevaaleissa. Kuuntelimme riemunkiljahdusten säestämää mariachimusiikkia, söimme hattaraa pimenevässä illassa ja tulimme zombien säikyttelemiksi. Ihanaa, että Suomessa järjestetään tällaisia syysjuhlia. Näistä aina haaveilin lapsena..

Kaunista ja juuri sopivan karmivaa lokakuuta!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram