Joulun kauniit koristeet

Kaupallinen yhteistyö: Sinelli

Joulu jo tulla jolkuttaa ja kohta pukkikin oveen kolkuttaa.. mutta ennen pukin tuloa olisi vielä jouluvalmisteluja ja messuilua - nimittäin Euroopan suurin käsityöalan messutapahtuma Kädentaidot-messut käynnistyy ensi perjantaina 16.11. Tampereella! Sieltä jos mistä, saa repun täyteen joulumieltä. Sinellin löydät messuosastolta C801! Olen messuosastolla esittelemässä jouluisia nahkapaperiaskarteluja. Tule moikkaamaan ja ihastelemaan Sinellin luovaa joulutunnelmaa! Ihanaa jouluinspiraatiota saat myös Variston Sinellin Joulutapahtumasta 24.11. klo 10-15, jolloin olen myös paikalla esittelemässä nahkapaperisia DIY-ideoita! Lisätietoa Joulutapahtumasta ja messuista löydät Sinellin nettisivuilta:


Julkaisussa käytetyt tarvikkeet on saatu Sinellistä.

Nahkapaperiset askartelupakkaukset:
Ennen messuja tutustuin Sinellin jouluisiin nahkapaperisiin askartelupakkauksiin. Pssst... Nahkapaperikuuset ovat aivan ihanat ja ne saa mm. Sinellin messuosastolta hyvään messuhintaan.. Suosittelen molempia pakkauksia! Oli hauskaa askartelua ja lopputulos miellyttää silmää!

Kuuset
Kuusien kokoaminen oli hauskaa, valmiit osat ja tarvikkeet tekivät askartelusta hurjan helppoa ja rentoa! Yhden kuusen kokosin illalla television ääressä.. ajatella! =)
Kuusen kokoaminen aloitetaan alimmaisesta helmestä, joka liimataan tukijalkaan (noin 6 cm tikun päästä). Lumihiutaleita ja helmiä pinotaan vuorotellen jalkaan ja lopulta päälle liimataan tähti.

Ripustettavat koristeet:
 Kirjailtavat nahkapaperikoristeet ovat omiaan monipuolisen askartelun ystäville. Kirjominen oli virkistävää itsellenikin pitkästä aikaa ja kirjontakärpänen taisikin nyt puraista...
Pakkauksesta löydät nahkapaperiset kappaleet, kaavat reikien tekoa varten, vanun, hopealangan ja langan reunatikkauksiin sekä silmäneulan. Näiden lisäksi tarvitset vasaran ja alustan, jonka päällä kappaleet rei'itetään kirjomista varten.
Mallit asetetaan nahkapaperipalojen päälle ja reiät naputetaan vasaran ja silmäneulan avulla. Mallit voi teipata kiinni paloihin ja alla todellakin kannattaa käyttää suojaa!
Kun reiät ovat valmiit, aloitetaan kirjominen hopealangalla. Pakkauksen kuvista voi katsoa tarkemmin kuviomallia, jos pisteet alkavat "pyöriä silmissä". =)
Reunatikkaukset tehdään vaalealla langalla ja koriste täytetään vanulla. Langanpäistä solmitaan ripustuslenkki.  
Nähdään jouluisissa tunnelmissa Suomen Kädentaidot - messuilla Sinellin osastolla C801 ja Variston Sinellin Joulutapahtumassa

Klikkaamalla näet lisää Sinellin Joulutapahtumasta:
Sinellin Joulutapahtuma

Suomen Kädentaidot - messut
Tampereen Messu- ja urheilukeskuksessa 
Pe klo 10-18, la klo 9-18 ja su klo 10-17

Ihania askarteluhetkiä! Toivottavasti näemme messuilla Ja Varistossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram