Joulukortit saapuivat Kuvapankkiin!

Vaahterakadun Kuvapankista voit tulostaa piirtämiäni jouluisia printtikuvia, joista teet joulu- ja pakettikortit alta aikayksikön! Siispä käy valistemassa mieleiset printit, tulosta ja tuunaa kuvat vaikkapa washiteipillä, koristenauhoilla tai tussilla.. tai käytä sellaisenaan!
Mistelillä on kaverinaan kuvassa havunoksia.. Tulostin kuvat ekokartongille ja väritin valkoisella tussilla tehosteita; lumihiutaleita ja huurretta.  
Sydänkäpysten ja muiden kuva-aiheiden tulostusohjeet löydät Kuvapankista! Ohjeilla voit tulostaa printit postikortti- ja pakettikorttikokoisina!
Printeissä on myös söpöjä eläimiä, muun muassa Sinilintunen! Eläinhahmo-printeissä on sekä värilliset että mustavalkoiset vaihtoehdot.
Teehetki-printti tulostettuna ekokartongille mustavalkoisena, nopea väritys puuväreillä antaa kortille lennokkaan ilmeen!
Kun joskus kiireessä paketoin lahjoja, saattaa yksi jos toinenkin pakettikortti mennä hosuessa pilalle tai kortit loppuvat kesken kaiken.. On helpotus, kun voi kävellä koneelle ja tulostaa uusia tageja! 

Iloisia ja antoisia korttiaskarteluja,

1 kommentti:

  1. Ihania kortteja ja printtejä :) Pitääkin käydä tutustumassa tarkemmin blogiisi. Kävinkin aiemmin tykkäämässä myös fb-sivuistasi ja klikkasin itseni nyt myös blogisi lukijaksi. Terveisin Liisa/ Liisan kotona blogista.

    VastaaPoista

Instagram