Kupukoristeet

Kaupallisessa yhteistyössä: Sinelli

Kuvun alta kuultaa seesteinen ja kuurainen joulumaisema. Valo paistaa mökin ikkunasta ja peura käyskentelee kotikuusensa luona. Kaikki valmistautuvat jouluun.. Sinellin ihanissa DIY-tarvikepaketeissa on mukana kaikki tarvittavat materiaalit, joilla voit rakentaa talven ihmemaan - oman talvisen displayn, joka kuvaa sinun omaa jouluidylliäsi! 
Koristelin kupujen jalustat hopeaisella washiteipillä (Vivi Gade Design-paperiteippi)ja koristenauhoilla.


Paketista löydät vanerisia hiutaleita, poron, talon ja kuusia. Lisäksi saat asetelmiisi kaksi vihreää pikkukuusta, tekolunta, kaksi kupua alustoineen sekä valkoista ja vihreää kimalletta! 
Mukana on myös taipuisa pieni led-valoköynnös, jonka voi kieputtaa kuusien ympärille tai talon sisälle, jotta valo paistaa sen ikkunoista ja katossa olevista tähtiaukoista! Kupu on monipuolinen koriste, sen sisään voi koota uuden asetelman aina kun siltä tuntuu..
Peura ihmettelee iltakävelyllään ikkunasta tulvivaa kultaista valoa...
 Aloitin kupujen käsittelyn maalaamalla pohjan reikäpalat valkoisella gessolla.
"Peuratalo"-asetelmaa varten käsittelin mökin ensin valkoisella metallinhohtoisella akryylimaalilla (A-Color 03-metallic) ja pursotin lumiefektipastaa ikkunoille ja katon reunoihin. 
Liimasin katon rajaan myös hiutaleita, jotka sävytin kevyesti gessolla. Lopuksi sipaisin niihin vielä valoa heijastelevaa glitteriä ja hieman tekolunta.
Mitä muuta kuvun alle?
Kuvun alle voi askarrella mitä vain! Puisen hiutalekuusen oksat hohtavat ja valosta nauttivat koottavat peurat, jotka löydät asetelmiisi Sinellistä! Ne eivät mahdu kuvun sisään, mutta vähäeleisinä koristeina ne ovat juuri sopivia kupukoristeen vierelle - vaikkapa kupukuusen ympärille!
Erikokoisista puuhiutaleista ja -helmistä saa koottua kuvun alle joulukuusen ja sen ympärille saa hohtavat valotkin. Kuvun alle saa myös upean displayn kauniita kävyille tai joulun lempikoristepatsaalle!


Ihania jouluaskarteluja,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram