Tuftattu "hello"- taulu

 Hello! Tekstin ja kuvan yhdistelmä on aina voimakas ja seinäkoristeessa, taulussa tai julisteessa teksti pysäyttää. Yksikin sana voi riittää kiinnittämään ohikulkijan huomion. Se kai tekstitauluissa ja julisteissa onkin niin erityistä. Kauniit kalligrafia-tekstit huokuvat vanhaa, mutta ovat vahvasti myös tätä päivää. Kirjotut seinätaulut ja printtijulisteet kannustavat ja saavat meidät ajattelemaan ja tuntemaan. Pysäyttävät kesken arkikiireen. Niitä jää katselemaan hetkiseksi. Vaikka vain pieneksi hetkeksi, mutta kuitenkin. Ehkä tekstitaulut ja -julisteet ovat niin suosittuja nykyaikana, sillä onhan tämä nykymaailman meno välillä aika hektistä. 
                         Jostain syystä olen halunnut jo jonkin aikaa kotini seinälle taulun, jossa lukee "hello" ja sellainen piti tehdä tuftaamalla. Kirjontakehys on halkaisijaltaan vain 10 cm ja sen miniatyyrimaisuus tekee taulusta entistä suloisemman. Pellavakangas saa näkyä ja se sointuu sievästi hempeisiin lankoihin. Teksti ja kukat - vanha kunnon aisapari.
Hello tervehtii nyt eteisen kollaasiseinällä kotiintulijoita.
 Kotimme seinille on ilmestynyt muutama kehystetty tekstillinen printtijuliste. Haaveilen osaavani jonakin päivänä kalligrafiaa, mutta siihen saakka tyydyn valmiisiin kuviin.

Hello taas, kun tavataan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram