Kuvioleikkuri-kukkasia

Kaupallisessa yhteistyössä : Sinelli

 Aurinko paistaa täydeltä terältä ja kukkaloisto alkaa vallata pihamaita. Ihanaa! Tulppaanit availevat terälehtiä ja pionien punertavat varret ponnistavat esiin maasta. Raparperin punainen päälaki jo näkyy. Luonto inspiroi kukkaisaskarteluihin ja Vaahterakadulla puuhattiinkin pitkästä aikaa paperin parissa! 
Menossa oli mukana myös kuvioleikkuri, jolla leikkasin kauniita kukkaköynnöksiä. Paperiköynnökset kipusivat ekokartonkikorteille, rinnalle hempeän kultaiset washi-teippiraidat ja kokonaisuuteen sointuva kuviopaperi. Kuvioleikkurilla leikatuilla kuvioilla voi koristella kesän kukkaiskortien lisäksi lahjapussukat, mutta myös paljon muuta. Pyöreällä kukkaterällä leikkasin kattaukseen servettikoristeen ja saipa sillä myös kivan mukin- ja lasinalusen.
 Rennot ja kauniit pikakahveet ilman asettia? Pitsireunainen kuvio mukin- tai lasinalusena tuo arkeen juhlan tuntua. Leikkasin alusen pyöreällä kukkaterällä ekopaperista, mutta pitkäikäisen alusen voi leikata nahkapaperista, jolloin sen voi tarvittaessa huuhtaista käytön jälkeen. Miksei leikkaisi kukkaa myös mukin korvaan? =) Mukit voi merkitä erivärisellä kukkasella - jokaiselle vieraalle oma ihana väri. Sama ajatus toimisi hyvin myös jalallisissa juomalaseissa esim. puutarhajuhlissa. 
Vaihtoehtoja.. Kukka-kuvioterällä voi leikata kukkareiän pyöreän osan keskelle tai kappaleen voi jättää aukottomaksi, jolloin se toimii lasinalusena.
 Ihastuin uusiin ihaniin kukkateriin, niin monikäyttöisiä ja täydelliset korttiaskarteluun. Niistä saa sommiteltua upeita ryhmiä ja ne toimivat erinomaisesti myös yksin. 
Tekstit ovat korteissa aina plussaa ja koska oma kirjoituskäsialani ei ole kovin kummoinen, turvaan mieluusti valmiisiin ratkaisuihin. Hello- kuvioterä käy mainiosti kukkien kanssa. Sinellin valikoimista löytyy myös Love- terä ja meinasin kokeilla joskus. Voisipa johonkin korttiin leikata kuviot "Hello Love"!
 Paperipussukat - niissä on aivan oma erityinen tunnelmansa, esimerkiksi lahjapaketteina. Kukkasilla pussit kustomoi ykskaks. Hello- kuvion voi kiinnittää hauskaksi yksityiskohdaksi vaikkapa lahjapussukan naruihin sujauttamattalla.


Käytin kortteihin Tools- kuvioleikkuria, ekopaperisia kaksiosaisia korttipohjia, kukka- ja hello- kuvioteriä (118001 kukat ja 118004 Hello) sekä irtokartonkeja (sävyistä mm. lily ja moonstone) sekä pastellinvihreää korttikartonkia. Julkaisussa nähdyt materiaalit on saatu Sinellistä.
 Design Paper Pad- lehtiöistä löytyy silmiä hiveleviä kuviointeja ja sävyjä.
 Vanha uskottu veivikoneeni! =) Tools- kuvioleikkuri on ollut monessa mukana ja sillä on veivattu ja veivattu. Sen äärellä on vietetty monta inspiroivaa hetkeä, eikä laite ole mennyt kovassa käytössä miksikään. Suosittelen kaikille kuvioleikkurista haaveileville! Tämä on ollut ihan huippupeli. Kaksi peukkua ylös.
Kuvioleikkuri on kyllä kätevä vekotin ja sen terät monipuolisia. Korttiaskarteluun, kattaukseen, paketointiin ja jopa sisustukseen, esimerkiksi tunnelmavaloja nahkapaperista ja kankaasta leikattuna.

Rentouttavia viikonlopun hetkiä ja kukkaisloistoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram