Kirjain-kassi & Tähti-penaali

Kaupallisessa yhteistyössä : Sinelli

Koulujen alku on ihan lähellä ja ajatukset tietysti jo suuntavaat kouluvarusteisiin ja tarvikkeisiin. Halusin tehdä pojilleni jonkin DIY-varusteen, jonka he voisivat ottaa kouluun mukaan. Jotain kustomoitua ja ihan ikiomaa. Niinpä tuunasin siirtotarroilla neljäsluokkalaiselle Leolle nahkapaperisen kassin liikuntavarusteille ja koulun aloittavalle Miolle penaalin. Siirtotarroilla koristelu oli hauskaa ja sujui mutkitta! Sopii loistavasti myös lasten puuhahetkiin.
Nahkapaperiset kassi ja penaali saivat koristeeksi käteviä siirtotarroja! Kouluvarusteisiin käytin kirjaimia ja tähtiä, sydämet jäävät myöhemmäksi. Sydämin koristeltu meikkipussukka voisi olla aika kiva.

Nahkapaperin lisäksi siirtotarroja voi kiinnittää kankaalle ja paperille ja ne kestävät käsinpesun. 
Materiaalit on saatu Sinellistä.


Tähti-penaali

Näin yksinkertaista se on! Sommittele tarrat paikoilleen, poista tarran takaa suojakalvo, paina haluamaasi kohtaan ja hankaa kiinni puutikulla.

Kirjain-kassi


Käytin kassiin pakkauksen kaikki kirjaimet! Leikkasin kirjaintarrat irti ja sommittelin paikoilleen. Loput mustat tähdet, jotka jäivät yli penaalin koristelusta, pääsivät kirjainten sekaan. Aloitin tarrojen kinnityksen kassin alareunasta ja etenin ylöspäin. Kirjaimet ovat tiheämmässä kassin alareunassa ja harvenevat pikkuhiljaa ylöspäin mentäessä. Koristelin kassista vain yhden puolen.
Leon kassin kirjainmeressä näkyy omistajansa nimi, kun oikein tarkkaan katsoo. 
Pakataan uudet kynät ja kumit tähti-penaaliin hyvissä ajoin, ettei tule turhia kiireitä.
Liitin Mion penaalin vetoketjuun nahkapaperitähden, jonka leikkasin kuvioleikkurilla ja kiinnitin siihen M-tarrakirjaimen. Pojat ilahtuivat uusista koulutarvikkeista ja siitä, että myös heidän nimensä oli huomioitu koristeluissa.
Kesä tuntuu menneen yhdessä hujauksessa, mutta onneksi vielä ovat jäljellä ihanat elokuun päivät ja voi kesästä toki nauttia koulujen alettuakin. Pojat odottavat jo koulun alkua aika innoissaan, etenkin ekaluokan aloittava Mio. Onhan tämä jännittävää aikaa meille vanhemmillekin, tämä uuden vaiheen alku. 

Ihanaa ja onnellista koulujen aloitusta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram