Puukorut

Tästä ei korun tekeminen varmaan enää helpommaksi tule! 
Tänään iski koruiluinspiraatio ja päätin tehdä mahdollisimman simppelin ja pelkistetyn kaulakorun. Sellaisen, jonka voi tehdä extempore hetken mielijohteesta ja jolla saa piristettyä esimerkiksi vanhaa asua nopeasti ja helposti. Koska väsääminen oli niin mukavaa ja mutkatonta, syntyi kaulakoruja yhteensä kolme.
 Rei'itetyt puukiekot hankin Adlibriksestä pari vuotta sitten ja valkoisen lampaannahan ostin 20 vuotta sitten opiskeluaikoinani, nahkavaate-kurssia varten. =D Olen saanut tästä palasta nahkanauhat ja palat moneen luovaan juttuun, sieppareiden ja mobileiden renkaiden päällystämiseen ja koruihin ja moneen muuhun. Vuota on hyvä ja kannattava hankinta, jos käyttää projekteissa usein nahkaa. 
Maalattavat alueet rajaa kätevästi maalarinteipillä, joka kannattaa painaa etenkin maalattavan alueen reunoista tiukasti kiinni. Sienellä tuputtamalla saa tasaisen ja siistin pinnan. Nahkanauha kiinnitetään puukiekkoon leivonpääsolmulla, kiekkojen pikkureiät jäävät piiloon solmun alle. Siinä kaikki!

Aurinkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram