Paperimunat - Uutta kuvapankissa

Pian on taas pajunoksien koristelun ja virpomisen aika! 
Koristeleminen on ollut aina tosi mukavaa puuhaa, mutta oman kokemukseni mukaan, oksien etsimisen ja koristelun kanssa tuppaa tulemaan kiire. Palmusunnuntai koittaa taas ennemmin kuin arvaakaan. Edellisvuonna koristeleminen meni todella viime tippaan, sillä pojat päättivät edellisenä iltana, että haluavat lähteä virpomaan ja seuraavana aamuna teimme vitsoja koko perheen kanssa vain hetki ennen virpomiskierroksen alkamista ja kaveritkin odottivat jo ovella.. Tänä vuonna halusin olla ajan tasalla ja tein osan valmisteluista valmiiksi hyvissä ajoin. Piirsin paperimunia, jotka kiinnitetään oksiin mustavalkoisena tai värillisinä. Jaan paperimunat myös kuvapankissa, joten voit käydä tulostamassa omasi sieltä! 

Printeistä on kuvapankissa mustavalkoiset ja värilliset arkit. 
Paperimunat voi ripustaa oksiin narulla tai kaksi kappaletta voi liimata vastakkain oksan ympärille. Kuvallisen printtimunan vastakappaleen voi leikata samalla kertaa tyhjästä paperista, kun asettaa paperit päällekkäin ennen leikkaamista. Kuvat kannattaa tulostaa paksummalle paperille, jotta koristeet kestävät hyvin myös virpomiskierroksella. Yksinkertaisen paperimunan voi toki kiinnittää oksaan myös esimerkiksi washiteippi-palalla.
Paperimunien vierelle voi solmia simppelin nauharusetin. Paperimuna-vitsat valmistuvat joutuisasti ja silloin saadaan monta vitsaa kierrokselle mukaan. Ja se puolestaan tietää suurta karkkisaalista se!
Toivon, että paperimunista on paljon iloa ja hyötyä virpomisvalmisteluissa! Veikkaan, että munista saa myös hauskoja kortteja. Kuvatessani kokeilin paperimunia pajunoksa-maljakkoon ja ne näyttivät mielestäni kivoilta.. Vähäeleisiä, mutta vangitsevat silti katseen. 

Ihanaa päivää,





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram