Joulukortit kuvioleikkurilla

Kaupallisessa yhteistyössä: Sinelli

Nyt onkin vuorossa oikein joulukorttitäyteinen postaus! =) Joulukortit ovat täällä valmiina ja osa on ennätetty jo jakaa saajilleen. Tänä jouluna tein korttimuistamiset perinteisten mustekorttieni lisäksi myös kuvioleikkurilla.
  Stanssasin korttikoristeet Tools-kuvioleikkurilla nahkapaperista ja sommittelin ne valmiille korttipohjille. Joihinkin kortteihin lisäsin mausteeksi korkkia, jonka myös leikkasin muotoonsa kuvioleikkurilla. Somisteeksi vielä Sinellin joulutarroja... 


Hiutaleterillä voi koota kerroksellisia korttikansia! Tykästyin kohokuvioituihin sydämiin ja tähtiin, joiden lomaan huurteiset hiutaleet istuivat somasti. 
Krumeluuria ja maanläheistä korkkia! Jotenkin vaan tuo ekokartonki on kestosuosikkini.. Ihanan seesteinen taus ja kehys kaikenlaisille väreille ja koristeille.
"Tehtailin" leikkurilla myös pakettikortteja! Muun muassa Sizzixin lintu- ja lehväterillä tuli kauniita pakettikortteja. Leikkasin ne superkätevillä Sizzixin pakettikortti-terillä, jotka toimivat myös Tools-leikkurilla.
Paperista, josta on kuvioleikkurilla leikattu kuvioita, saa kivan aukkopaperin. Sitä ei siis kannata nakata roskiin ainakaan siltä seisomalta. Sillehän voi löytyä käyttöä esimerkiksi korteissa?
Kirjain-teräsetti on yksi lemppareistani! Sillä saa näpsäkästi kirjaintarroja, kun paperiin kiinnittää kaksipuoleisen tarrapalan ennen stanssausta. 

Käytän mielelläni niin sanottuja peruselementtejä, kuten sydäntä ja tähteä, tehdäkseni niistä jälleen uusia kokonaisuuksia ja muotoja. Erikokoisista tähdistä ja sydämistä syntyy esimerkiksi joulukuusia. Vihreät hiutaleet toimittavat joulukuusen oksien virkaa (joulupallot 2.vasemmalta).
Voihan huomista juhlapäivää viettää korttiaskartelujenkin merkeissä. Vai mitä.. Täällä kortit on tehty, mutta aina löytyy jokin projekti, johon voi tarttua. Huomenna aion tarttua myös glögilasiin ja nauttia rauhallisen ja juhlavan hetken.. =)

Ihanaa ja tunnelmallista itsenäisyyspäivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram