Lemonberry - uusia tuulia


Syystuulet alkavat puhallella ja muutoksen puhurit jo puhkuivat Vaahterakadun varsilla. Etsy- kauppani Bloomybloom sai uuden nimen ja valikoimaa on tullut kesän aikana hurjasti lisää! Jos et vielä ole käynyt kurkkaamassa verkkopuotiin, niin lämpimästi tervetuloa ensivisiitille! Uudemman kerran otetaan myös ilolla vastaan! <3


Lemonberry

Lemonberry- nimessä yhdistyy itselleni monta rakasta elementtiä. Ensinnäkin (kiinankielellä koulutettu, nimimerkillä "kielimuuri kukistettu") kultainennoutajamme Lemon saapui perheeseemme viisi vuotta sitten ja on tuonut elämäämme roppakaupalla sitruunankeltaista iloa! Toiseksi Lemonissa yhdistyy poikiemme Leon ja Mion nimet ja berrystä tulee puhtaasti hyvä mieli. Itselleni sana "marja" tuo aina satoisan ja runsaan mielikuvan. Eli rutkasti iloa ja luovuutta! Nimet ovat aina olleet tärkeitä minulle ja tulevat olemaan. On tärkeää kokea yhteys nimeen. Ihan niin kuin omaan nimeen. Lemonberryssä assosioituu mielessäni monta hyvää asiaa, toivottavasti myös sinulla!

Mutta siinä oli nimianalyysin osuus ja seuraavaksi itse tuotteiden pariin! Tässä julkaisussa kerron joidenkin tuotteiden tarinoita ja kurkataan kuvia. Mukaan valikoitui muutama oma suosikkini. Kaupasta löydät lisää ja ehkäpä juuri ne omat lempparisi..

Kukkaset inspiroivat aina. Muotoilin uniikkeja kukkasia ja lehdyköitä polymeerimassa- korvakoruihin, joita ei ole kahta samanlaista. Korvakorut ovat kevyet ja hopeoidut metalliosat nikkelittömiä. Korvakoru- mallisto on kasvanut suuremmaksi ja niiden valmistaminen on hurjan antoisaa.

Kohokuvioiden lisäksi on polymeeri- korvakoruissa myös leimattuja kuvioita. Nämä mallit ovat mielestäni ihanan hillittyjä muotokieleltään ja pinnan painettu kuviointi on vähäeleisen kaunis. Kuvioinneissa olen käyttänyt puuleimasimia. Pinta kuvioidaan tasona, jonka jälkeen massalevystä leikataan muoteilla halutut muodot.

Terrazzo- korvakoruissa raikkaalla minttupohjalla leikittelevät piparmintun ja hiekanväriset hiutaleet. Nämä ovat kyllä ihanan ainutlaatuiset. Toisia samanlaisia ei ole koko suuressa maailmassa. Nyt niiden olinpaikka on vielä selvillä, sillä ne löytyvät kaupasta.

Kukkivia pisaroita.
Kokoamisvaiheeseen päässeet poltetut riipukset viimeistelen, tarvittaessa hion ja asettelen sitten pareiksi. Välirenkaat, koukut ja tapit vielä paikoilleen ja korvakorut ovat valmiit! Niin mukavaa puuhaa.

Mustekukkasia vesivärimaustein. Muste-akvarellikukkasten piirtäminen ja maalaaminen on lempipuuhaani. Nämä kortit voi kehystää ja nostaa kukkimaan seinälle. Kortit myydään setteinä.

Positiivisia viestejä. Korttien suomenkieliset versiot ovat tulossa kauppaan.

Ihkauudet Lemonberry- kortit ovat myös parhaillaan työn alla. Mininalistisissa viivapiirroksissa poseeraa söpöjä nallehahmoja, usein kukkasten tai toistensa seurassa.  

Uusia makramee- seinäkoristeita. Makrakudelmassa luonnonvalkoinen Moppari- lanka sai aisaparikseen merenvihreän villan. Seinäamppeli on upea display kaikenlaisille kukkasille.


Ruskan raikkaus näkyy jo käsinkutomassani ryijyssä. Valmiin ryijyn näet kaupassa.
Lisää tuftattuja tauluja saapuu syksyn aikana kauppaan. Tuftattu kukkataulu lähti jo uuteen kotiin kesällä ja oikeanpuoleinen puolestaan on kotihyllyllä. Ai että, nämä pörheän pehmeät ja pyöreät seinäkoristeet näyttävät kodikkailta säiden viiletessä!

Mukana on myös linotaidetta! Teen uusia linotöitä tulevan talven aikana. Aiheina folklore, fantasia ja sadut.

Ihanaa, kun tuote pääsee uuteen kotiinsa ja joku siihen ihastuu. Nämä taulut löysivät jo oman uuden kotipaikkansa. 


Tervetuloa Lemonberryyn!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram