Melkein valmis

On ihanaa huomata, kuinka lapset innostuvat uudistuksista! Vanha huone tuntuu ihan erilaiselta ja uudelta, kun seinät raikastetaan ja huonekaluja siirrellään. Pojat viihtyvät huoneessa paremmin ja tunnelma tuulettui kummasti. 
Maalasin sänkynurkkauksen suurimman seinän kokonaan siniseksi ja pienemmät päätyseinät vain osin. Yhden pikkuseinän maalasin viistosti alareunasta ja toiseen telasin kolmioita maalarinteipillä rajaten. 
Kirpputorilta hankkimani vaneritaulu tuli samalle paikalle, missä se oli ennen remonttia. Nuorimmaiseni Mio aloittaa ekaluokan syksyllä, joten aakkosteema sopii vielä hyvin huoneeseen, eikä taulu mene hukkaan myöhemminkään, sillä pinnan voi aina maalata ja koristella uusiksi, jos siltä tuntuu. Seinälle ripustusta odottavat seinäkello, pikkunaulakko ja pari taulua. Taulut toteutan varmaankin itse jossain vaiheessa.
Punoskorissa majailee peikonlehti ja suuri piirustuspaperirulla asustaa metallikorissa, jonka ostin kirpputorilta. Vanha sininen tuoli löytyi muuttopäivänä leikkimökistä ja se kotiutui samalla kertaa sisätiloihin.
Sininen sänkyseinä oli hetken ilman seinähyllyä, mutta sellainen löytyi onneksi vintiltä ja pääsi pian sängyn ylle. Yläsängyssä nukkuva isoveli Leo käyttääkin hyllyä yöpöytänään, jolle voi iltasella laskea esimerkiksi kirjan tai yöveden.
Huoneesta puuttuu vielä paikoin listoja, lattia maalataan joskus valkoiseksi ja pikkuikkuna vaihdetaan, jne... Mutta nämä sitten joskus. Vanhassa talossa asuminen ja sen laittaminen pikkuhiljaa, on opettanut kärsivällisyyttä. Kaiken ei tarvitse tai kuulu olla aina niin tiptop ja asiat etenevät omalla ajallaan ja painollaan. Nyt nautimme huoneesta tällaisenaan, riittävän valmiina ja viihtyisänä.

Kesäterveisin,
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram