Haussa Vuoden Askartelija 2019

Yhteistyössä: Ihana -lehtiIloisia uutisia kaikille luovuuden ystäville, ahkerille askartelijoille ja intohimoisille käsintekijöille - Vuoden Askartelija -kilpailu on käynnissä! Jos rakastat askartelemista, käsitöitä, DIY -projekteja, piirtämistä tai mitä tahansa luovaa tekemistä, on tämä kilpailu juuri sinua varten. Katso alla olevasta linkistä kilpailuohjeet ja lähde mukaan! 


Portfoliota ja tuotteita tehdessä kannattaa pysyä uskollisena omalle tyylille ja luottaa siihen, että oma juttu on juuri se, mikä erottuu ja kertoo sinusta tekijänä. Usko vahvuuksiisi ja muista myös haastaa itseäsi!
Osallistuin Vuoden askartelija 2017- kilpailuun fantasia -aiheisella portfoliolla. Rakastan mielikuvituksellisia tarinoita ja lapsesta saakka piirtäminen ja muotoileminen ovat olleet tärkeimmät itseilmaisukeinoni. Portfolioon tulikin kuin itsestään satutunnelma ja tuotosten rinnalle syntyi runoja ja pieniä tarinoita.
 Portfolion kannessa oleva riikinkukon muna symboloi luovuutta ja sen eri vaiheita. Alussa ajatus kuoriutuu, se kasvaa ja elää, muovautuu tekijän käsissä. Prosessiin kuuluu aina ongelmanratkaisua ja haasteitakin, mutta lopussa kiitos seisoo..
Minulla on ilo ja kunnia toimia Vuoden askartelija -kilpailun kummina. Käsillä tekeminen on eheyttävää, voimaannuttavaa ja se tuo iloa niin tekijälleen kuin läheisillekin! On mahtavaa olla mukana, sillä uskon vahvasti käsillä tekemisen eheyttävään ja iloiseen voimaan. Odotan suurella mielenkiinnolla, millaisia upeita luomuksia saamme nähdä portfolioiden sivuilla.
Suosittelen kisaa sydämeni pohjasta! Kilpailuportfolion tekeminen antaa oivalluksia itsestä ja omasta luovuudesta, siitä millainen käsintekijä on ja mitkä ovat omia vahvuuksi, mutta myös siitä, mitä taitoja voisi kenties kehittää. Portfolion kokoaminen on ikään kuin läpileikkaus omaan luovuuteen ja käsillä tekemisen historiaan ja jo itsessään opettavainen matka, tutkimusmatka omaan luovuuteen ja osaamiseen. 
Itselleni Vuoden askartelija- voitto antoi itseluottamusta aloittaa freelancerina luovalla alalla, monen kotiäitiysvuoden jälkeen. Se toi näkyvyyttä ja paljon uusia kokemuksia, joista olen hyvin kiitollinen. Kilpailu toimi ikään kuin siltana, joka johdatti ja kantoi minut luovaan työhön ja vakuutti minut siitä, että olin oikealla tiellä.
Marraskuussa 2017 voittaja julkistettiin Kätevä ja tekevä -messuilla Lahdessa. Ihanat poikani olivat mukana ihmettelemässä äidin lavaesiintymistä. Tänä vuonna voittaja astelee lavalle Suomen Kädentaidot -messuilla Tampereella 15. marraskuuta. Nähdään siis siellä upeissa juhlatunnelmissa!
Jos haaveissasi on perustaa käsityöalan yritys tai toimia esimerkiksi kädentaidon freelancerina, kilpailuun osallistuminen voi poikia suuria asioita, luoda yhteistyömahdollisuuksia ja uusia tilaisuuksia. 
Voittaja palkitaan 500 eurolla, hän saa oikeuden käyttää Vuoden askartelija -titteliä ja mahdollisuuden tehdä sisältöä Ihana -lehteen. Nautin paljon askarteluohjeiden ideoimisesta ja yhteistyö Ihana -lehden kanssa on ollut erittäin positiivinen kokemus.
Eli pitemmittä puheitta.. Osallistu rohkeasti! Mukaan lähteminen antaa taatusti paljon ilon ja oivalluksen hetkiä. Anna luovuuden viedä ja nauti matkasta.

Aurinkoisia kesäpäiviä ja paljon kisaonnea kaikille osallistujille,


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram