Jättikassi nahkapaperista

Kaupallisessa yhteistyössä: Sinelli

Kesällä jos milloin on tarvetta suurelle kassille! Haaveissa oli kesäinen jättikassi, johon voi sujauttaa rantapyyhkeet, vesipullon, hyvää lukemista ja hieman evästäkin. Kassi soveltuu hienosti myös muuhun käyttöön, esimerkiksi kierrätettävien lehtien säilömiseen tai pyykkipussiksi. Pyöreäpohjainen kassi toimii tukevana säilytyskorina ja halutessaan sen voi napata hihnoista mukaan.
Käytin kassiin uutta nahkapaperia, jonka kuosi on ihanan kesäinen. Hihnat ovat vaaleanruskeaa nahkapaperinauhaa, jotka kiinnitin kassiin kullanvärisillä niiteillä.
Julkaisussa käytetyt materiaalit on saatu Sinellistä.

www.sinelli.fi

Jättikassia varten tarvitset:

- nahkapaperia
- nahkapaperinauhaa
- rei'ittimen
- niittejä
- niittien kiinnitysvälineet
- ompelukoneen
- suihkepullon

Käytin kassiin kokonaisen rullan ja ompelin pohjan punaisesta jämäpalasta. Jotta nahkapaperin käsittely on helpompaa, kannattaa se kastella ennen ompelua suihkepullolla tai lavuaarissa, jonka jälkeen liika vesi pyyhitään pois pyyhkeellä. Pyöreän pohjapalan reunoihin kannattaa tehdä aukileikkauksia, jolloin sen ompeleminen sujuu helposti. 
Kassin hihnat leikkasin valmiista nahkapaperinauhasta, mutta ne voi toki leikata myös isosta rullasta. Apukiinnitykseen sopivat paperinpuristimet tai klemmarit.

Niittejä varten tehdään ensin reiät ja osat kiinnitetään paikoilleen kiinnitysvälineillä vasaran avulla.
Jättikassi soveltuu korkeavartisen kasvin suojapussukaksi ja se toimii hienosti myös säilytyskorina, pyykkipussina tai varastona kierrätystä odottaville pahveille ja sanoma- ja aikakausilehdille. Monikäyttöisyys on aina plussaa!

Iloa & aurinkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram