Kukkakortit - tulosta kuvapankista

Vaahterakadun kuvapankki sai uusia tulostettavia kesäisiä kukkaprinttejä, jotka piirsin perinteisellä mustekärjellä. Tulostusarkeista on niin mustavalkoinen kuin värillinenkin vaihtoehto. Printit käyvät hienosti kesäkorteiksi ja ne sopivat hyvin myös tulevaan äitienpäivään.
Sujautin rennolla kädellä vesiväritettyjä sinikukkia aukolliseen korttiin ja keltaiset kukat kukkivat suurpiirteisesti arkista leikattuina ja kohotarroilla kullansävyisen kortin kanteen kiinnitettyinä. Taite sai paperinarusta rusettikoristeen.
Kuin kukkakimppuja sitoisi? Keväiset hamppunarujen sävyt ja maanläheinen juuttinaru käyvät hyvin korttien taitteisiin. Itselleni ne tuovat mieleen kukkakimpun sidonnan, joten ne istuvat luontevasti kukkaisteemaan ja luonnonmateriaalit ovat aina kivoja kukkien kavereita.
Mustavalkoiset printit voi väritellä tai käyttää sellaisenaan mustavalkoisena. Väritin sini- ja keltasävyisiä kukkia vesivärillä printattuani arkit ensin ohuelle paperille. Vaikka paperi oli ohutta, onnistui vesiväritys hyvin, sillä en kastellut sivellintä kovinkaan märäksi. Jos vesivärien kanssa tekee mieli lotrata enemmän, niin tulostuksessa kannattaa käyttää paksumpaa paperia. 
Valmiiksi väritetyt arkit hempeillä pastellisilla sävyillä vai..
pelkistettyä mustavalkoista?
Kukkasilla on kiva tervehtiä juhlapäivän sankaria tai kaveria ihan muuten vaan!

Aurinkoisia askarteluja ja oikein iloista tulevaa äitienpäivää!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram