Syksyn sydämiä ja vesiväritusseja

Loppukesä on sadonkorjuun ja symbolisesti loppuun saattamisen aikaa. Pensaiden ja hedelmäpuiden oksat notkuvat antimistaan ja odottavat ottajiaan. Syksyn sadonkorjuun aika voi olla hyvä hetki pysähtyä hetkiseksi miettimään matkaamme. Mitä kannamme "repuissamme", mitä olemme oppineet ja ymmärtäneet itsestämme sekä kanssaihmisistä ja elämästä ylipäänsä. Syksyn saapuessa voi kerrata kuluneen kesän riemuja. Muistelen lämmöllä -ja haikeanakin- muun muassa nautinnollisia hellepäiviä, ihania retkiä uimarannalle poikien kanssa ja Kuopion matkaa, jonka tein mieheni kanssa 20-vuotispäivämme kunniaksi. Kiitollisin mielin, alan pikku hiljaa kääntämään katsetta syksyä ja talven tulevia töitä kohti. Vaahterakadun nimikkopuiden lehdet jo näet hieman punertavat.. 
 
Käytin Sydämiä-arkin värittämiseen Marabun Aqua Pen Graphix- tusseja, joilla saa vahvan tussijäljen ja herkkää vesiväripintaa.
Vaahterakadun kuvapankin uudessa Sydämiä-arkissa on myös sadonkorjuun aika. Tyttö on solminut seppelekruunun loppukesän viimeisistä kukkasista ja koristaa sitä vielä sydämillä, joita leijailee ylhäältä lehvästöstä. Tulosta arkki, väritä ja askartele sydämellisiä syksyn tervehdyksiä! Kuvien värittämiseen käytin monipuolisia Marabun Graphix-tusseja, joilla voi värittää perustussien tapaan ja joita voi käyttää vedellä ohennettuna vesivärin tavoin.

                               Marabu Graphix-tussit: Han Art
                                                                www.hanart.fi
Jos käytät Aqua Pen Graphix-tusseja veden kanssa, älä kasta tussin kärkeä suoraan veteen! Levitä siveltimellä vettä jo väritetylle alueelle tai tee, kuten kuvassa. Piirrä tussilla esimerkiksi muovialustalle ja ota siitä väriä kostealla siveltimellä.
Pidin erityisesti Graphix-tussien hennon vesivärimäisen jäljen ja vahvan tussin yhdistelmästä. Lopputuloksena on kerroksellinen työ.
Marabu Graphix-tusseissa on kaksi kärkeä, sivellin ja terävä tussikärki. Terävä kärki soveltuu hyvin pienten yksityiskohtien värittämiseen ja siveltimellä saa väriä nopeasti isommille pinnoille. 
Sydämiä-arkissa on erimuotoisia kuvavaihtoehtoja, ovaali ja pieniä koristeympyröitä, joita voi liimata kortin sisäpuolelle tervehdystekstin kaveriksi tai vaikkapa kuoreen.
Voit koristaa kuoren sävy sävyyn kortin kanssa.
Pysy kuulolla ja seuraa ilmoituksia uusista Kuvapankin kuva-aiheista! Syksyn ja tulevan talven aikana on tulossa printattavia A4-sisustusjulisteita ja halloweenkin on miltei jo nurkan takana.. Silloin Kuvapankkiin saapuu hurjaa ja hauskaa väritettävää!


Leppoista loppukesän tunnelmaa,








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram