Vaahterakadun Kuvapankki - Tulosta kuvia ilmaiseksi kortteihin ja paketointiin!

Tätä päivää olen odottanut - ja viimein se on täällä! "Rummun pärinää.." =) Lanseeraan tänään blogissani Vaahterakadun Kuvapankin, josta te hyvät lukijat voitte tulostaa kuva-aineistoa käyttöönne; askarteluihin, väritykseen ja jopa paketointiin! Klikkaa blogin etusivulla olevaa linkkiä, valitse mieleiset kuva-aiheet, tulosta ja askartele! Tulen päivittämään kuvapankkiin uutta aineistoa säännöllisesti ja julkaisen muun muassa juhlakausien inspiroimia aiheita. Pysythän siis kuulolla, niin saat käyttöösi tuoreimmat kuva-aiheet ensimmäisten joukossa! 
Blogin etusivulta löydät linkin, josta voit tulostaa lahjapaperia ja kortteja! Koristepaperiarkeilla voit paketoida pienen lahjan tai voit taitella niistä sievän lahjakassin pakettikortteineen. Kesäliito-lahjakassin ohje löytyy tästä julkaisusta, hieman alempaa! =)
Tulosta kuva-arkit erivärisille papereille, jolloin voit leikata paketteihin ja kortteihin ihastuttavia kohokoristeita! Kuvan lahjapussit ja -kassi on tulostettu helmiäispaperille. Nyt kuvapankissa on saatavana "Kesäliito"-arkki, jossa leikittelee perhosia ja sudenkorentoja. Ornamenttikukka-arkki tulossa pian!
  Ohje: Kesäliito-lahjakassi
Lahjakassia varten tarvitset kaksi "Kesäliito"-arkin tulostetta, paperiliimaa tai kaksipuoleista teippiä ja sakset. Kahvalliseen lahjakassiin tarvitset lisäksi paperinarua tai muuta nauhaa.

VAIHE 1.
 Liimaa tai teippaa kaksipuolisella teipillä kaksi Kesäliito- arkkia yhteen, noin sentin verran päällekkäin.

VAIHE 2.
 Taita yläreunaa noin 2 cm ja teippaa. Tee alareunaan suurempi noin 3,5 cm levyinen taite pohjaa varten, mutta jätä se teippaamatta.

VAIHE 3.
 Taita ja teippaa toinen sivu.

VAIHE 4.
 Tee sivuihin noin 3,5 cm leveät taitokset.

VAIHE 5.
Taita sivut siten, että teipattu/liimattu liitoskohta asettuu sivutaitoksen keskelle. 

VAIHE 6.
 Taittele pohja kuten kuvassa.

VAIHE 7.
 Liimaa taitokset ja teippaa sauma kassin sisäpohjasta, jos tarvitsee. Mikäli teet pohjaan leveämmät taitokset, asettuvat kappaleet päällekkäin ja voit liimata ne ulkopohjan puolelta.

Lahjakassin voi sulkea kauniilla klipsillä tai voit rei'ittää kassin ylätaitoksen kohdalta esimerkiksi paperinaruja varten. Tällöin voit vahvistaa yläreunan sen taittamisen yhteydessä, lisäämällä kartonkipalat rei'itysten kohdalle. 
Seuraa Kuvapankin julkaisuilmoituksia blogissa ja facebookissa! Kuvassa piakkoin ilmestyvä Ornamenttikukat.

Mustavalkoinen kuva on kaunis sellaisenaan ja väritettynä. Tulostettavasta Kukkaiskeiju-kuvasta on kuvapankissa kaksi eri kokovaihtoehtoa, isompaan onnittelukorttiin ja pakettikortteihin.


Jakaminen tuo hyvää mieltä ja iloa, niin saajalle kuin antajallekin. Tervetuloa Kuvapankkiin hakemaan inspiraatiota, ideoita ja kuvia ikimuistoisiin askarteluhetkiin ja voit antaa hyvän mielen jollekulle, joka arvostaa itsetehtyä korttia tai pakettia!

Ihanan iloista heinäkuuta,

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram