Juhannuksen väritysiloa!

Oikein iloista -ja värikästä- juhannusta! 
 Keskikesän kunniaksi jaan blogissani värityskuvia! Klikkaa kuvien alla olevia linkkejä, tulosta ja nauti rentouttavasta väritystuokiosta! 
Värittäminen tosiaan rauhoittaa kiireistä mieltä, rentouttaa ihanasti ja auttaa parhaimmillaan pääsemään flow-tilaan, olemaan hetkessä läsnä. Jokainen väritysluomus on värittäjänsä näköinen, kuka kuvan ääriviivat sitten onkaan piirtänyt. Juhlistetaan keskikesää myös Facebookin puolella: siellä käynnistyy väritysaiheinen kesäarvonta, käy kurkkaamassa ja osallistu!

Väritysjutun julkaisun innoittamana väritin Helmiaarre-kuvaani. Yleensä piirrän värityskuviin vain ääriviivat. On antoisaa nähdä, kuinka värittäjä antaa kuvalle ikioman kädenjälkensä, värimaailman ja tunnelman! 

 Kesäniitty
Helmiaarre
Yölukemista
Cat Lady
Helminauha
Ystävykset
Muistathan osallistua Facebookin puolella kesäarvontaan, jossa palkintona on kaksi ihanaa settiä, jotka sisältävät värityskirjan sekä tussi- ja puuvärikynäpakkauksen!
Arvonta suoritetaan 1.7.2018 ja Onnetar suosii kahta osallistujaa! Muista kommentoida Facebookin puolella, kumman palkinnoista haluaisit: Mandalan vai Puutarhan. Molempiin palkintosetteihin tulee värityskirjan lisäksi 36 puuvärin ja 26 tussin lajitelma. Arvontaonnea! 
Hyvää juhannusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram