Kevein siivin

Aurinkoinen tervehdys!
Toukokuun alkupuolisko on mennyt hurjaa vauhtia tai siltä ainakin tuntuu. Vastahan kuu vaihtui! Luovia projekteja on ollut monenlaisia ja silloinhan aika lentää siivillä, kun tekee inspiroivia juttuja. Koko kuluneen kevään olen muotoillut ja työstänyt ihka uusia fantasiafiguureja polymeerimassasta. Näitä olen tehnyt pian alkavaa näyttelyäni varten muiden töiden ohella.    
Ruusujen keskellä.. Tämän keijufiguurin muotoilin kokonaan Fimo Professionalista, lukuun ottamatta siipiä. Keijuneito sai myös silmäripset. Materiaaleja olen tilannut kevään mittaan muun muassa Amerikasta. Onneksi ne ennättivät ajoissa näyttelyä varten, jotta sain viimeisteltyä keijukaiset. Jännittäviä aikoja! =) 
Koska erikoismateriaaleja on ollut jokseenkin haastavaa hankkia Suomesta, olen tilannut jos jonkinmoista tarpeellista (ja ehkä jotain vähemmänkin tarpeellista) Amerikasta ja Alankomaista. Polymeerin suojaukseen soveltuvaa loistavaa PYM ll-lakkaa en ole vielä löytänyt Suomesta, mutta onneksi Euroopassa tuotetta myy Happy Things- nettikauppa ja sitä voi tilata myös Ruotsista. Kyseinen suojalakka on yksi harvoista, joka soveltuu polymeeripinnalle, eikä tee pinnasta tahmeaa tai kiiltävää. Lisäksi olen aivan ihastunut uuteen siipimateriaaliin, Angelina-kalvoon (Angelina fantasy foil), josta voi tehdä myös lohikäärmeen siipiä ja merenneidon pyrstöjä. 
Näissä ruusuissa ei ole ollenkaan piikkejä.. vain pehmoisia terälehtiä.
Silmäripset lisäävät ilmettä ja tuiketta keijukaisen silmäkulmiin!

Angelina-kalvosta saa läpikuultavia siipiä!
Ennen jalustalle kiinnittämistä, halusin kuvata Ruusu-keijun ulkona.
 
Muotoilen yleensä vaatteet kankaasta figuurin ylle, mutta nyt halusin kokeilla, millaista on tehdä koko keiju polymeerimassasta. 

Merenneito on sukeltanut veden syvyyksistä monta säihkyvää helmiaarretta. Yhtä, ehkä juuri sitä rakkainta helmeään, hän pitää kädessä. Muun muassa merenneito-figuurini on esillä näyttelyssä, joka starttaa Varkaudessa 28.5.
Merenneidon hiukset ovat sinivihreää villaa. 
Yksi ensimmäisiä polymeerifiguurejani. Tämäkin keiju pääsi ulkoilemaan ennen jalustalle kiinnittämistä.
On aina ilahduttavaa nähdä keiju luonnossa. Auringonvalo korostaa siipien läpikuultavuutta ja ympäröivä vehreys sopii vaatetuksen herkkiin sävyihin. 
Lämpimästi tervetuloa tutustumaan keijuihin ja muihin luomuksiini Varkauden Kaupunginkirjastoon 28.5.-20.6.-välisenä aikana! Esillä ovat muun muassa blogijulkaisussa mukana olleet tuotokset sekä paljon muuta. Kesäkuussa starttaa myös Itä-Suomen suurin lastentapahtuma Vekara-Varkaus ja ohjaan siellä Keiju-työpajan 6-12-vuotiaille keijufaneille! Tervetuloa siis To 14.6. klo 10 lähtien askartelemaan, mitäpä muuta kuin kesäisiä keijukaisia! =)

Myös lohikäärme Kornelius on tavattavissa Varkauden näyttelyssä.
Keveitä siipiä ja kesämieltä!
Anna-Leena

2 kommenttia:

  1. Kyllä nuo kelpaa näyttelyyn viedä. Taitavasti valmistettuja. Onnea näyttelyyn!

    VastaaPoista

Instagram