Uusia tuulia VaahterakadullaLämmin tervehdys Sinulle! 
Uudet tuulet tosiaankin puhaltavat ja pyörittävät lehtiä täällä Vaahterakadulla. Viimein koitti päivä, jolloin julkaisen ensimmäisen blogikirjoitukseni. Aivan ihmeellistä! Asia kun on ollut ajatuksissani kauan ja olen haaveillut tästä hetkestä.

Vuoden Askartelija-kilpailutyöni, Hentosiiven iltasatu.

Vuoden Askartelija 2017- kilpailun voiton myötä olen saanut paljon ihania uusia kokemuksia ja tavannut mahtavia ihmisiä. Viimeiset seitsemän vuotta olen ollut kotiäitinä, omassa turvallisessa "kotikuplassa" lasteni kanssa ja olen kiitollinen siitä, että olen saanut elää ja kokea tämän ajan poikieni kanssa. Voitolla on minulle suuri merkitys, sillä se valaa uskoa itseeni ja luovuuteeni, kun nyt suuntaan jälleen suureen maailmaan, työprojektien ja freelancehommien pariin. 

Lahden Kätevä&tekevä-messujen tunnelmaa 4.11.2017. Mikä upea päivä!
Kiitos Taika-lehdelle ja raadille! 

Vaahterakadun Anna- blogi on omistettu luovuudelle, iloiselle käsin tekemiselle ja sen jakamiselle! Esittelen blogissa töitäni, jotka ammentavat saduista, folkloresta ja omista sisäisistä maailmoistani. Kutsun mukaan tälle satumatkalle kaikki teidät, joiden sydän sykkii luovuudelle ja jotka kokevat tarvitsevansa arkeen hieman sadun taikaa! 

Muotoilemiani Hentosiipi- figuureja. 

Suuri esikuvani on lapsesta saakka ollut herkkä tulisieluinen Vihervaaran Anna, joten bloginimeni on myös kunnianosoitus hänelle ja tämän ihanan sankarittaren antamalle inspiraatiolle, joka on seurannut minua lapsesta saakka. Sekä olkoon se samalla rakkauden osoitus sisälläni olevalle runotytölle, joka kantoi satumaailmoja repussaan tähän päivään saakka ja halusi kertoa niistä koko maailmalle. Kenties nyt on koittanut tuo aika, jolloin voin viimein jakaa nämä tarinat. Ainakin blogini kautta.

Herkkä tulisieluinen esikuvani, ihana Vihervaaran Anna.
(Megan Follows, Anne Of Greengables.)

Tarinan voi kertoa monin eri tavoin, ei ainoastaan kirjoittamalla. Mielestäni kaikenlainen luovuus, käsillä tekeminen, oli kyseessä askartelu, kuvataide tai oman kodin sisustaminen, kertoo tekijästään paljon. Luovuus avaa katsojalle ikään kuin ikkunan, josta voi kurkistaa sisään. Tarinan kertomisella tarkoitankin kaikenlaisia luovuuden puuskia, joiden tuulahdus viestii jostain itselle tärkeästä ja on lähtöisin tekijänsä intohimoisesta sisimmästä. 

Musteakvarellejani. Jouluinen lahjakeiju ja pieni valkea nalle.

Toivon tuovani Sinulle iloa, hyvää mieltä ja ennen kaikkea inspiraatiota! Annetaan mielikuvituksen lentää liihotella ihmeellisiin valtakuntiin ja lähdetään matkalle.

Kiitos, kun pistäydyit blogisivuilleni! 
Toivottavasti näemme toistekin!

Anna-LeenaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram