Tonttuja ja ovia

Ihminen koputtaa elämänsä aikana moneen oveen. Osa ovista avautuu, jotkut pysyvät tiukasti kiinni ja jotkut ovet suljemme itse. Jotkut lukitsemme. Joistain ovenraoista kurkistamme ja päätämme olla astumatta sisään. Jotkut ovet kutsuvat luokseen ja houkuttelevat. Niiden takaa paljastuu jotain ihmeellistä. Tästähän elämässä ja suurissa (miksei pienissäkin) päätöksissä sekä käännekohdissa on kyse. Mitä päätämme tehdä, mistä ovista astumme sisään, mitkä suljemme ja uskallammeko koputtaa. 
Äkkiä oven taa, ennen kuin joku näkee..
Ylelle antamani haastattelun yhteyteen tekemäni tonttuovi. 
Tonttuoven ohje


Tussipiirroksin koristeltu pahvinen tonttuovi, jonka voi halutessaan myös värittää.
Tämä ovi on ihana joulukorttinakin. Taakse käsinkirjoitettu tervehdys ja saaja voi käyttää korttia osana joulukoristelujaan!

  
Mitähän tonttuoven taa oikein kätkeytyy? Veikkaan, että ainakin rutkasti mielikuvitusta, monen monta mahdollisuutta ja ennen kaikkea satua! Siksiköhän tonttuovet kiehtovat tänä jouluna niin monia? Se mahdollisuus, että jokin salaperäinen ja taianomainen on oikeasti mahdollista. Kaipaavatko ihmiset yhä enemmän satua ja taikaa elämiinsä? 

Lauantaina 18.11. Tampereen Kädentaidot- messuilla tuli
hupsuteltua Taika- lehden osastolla ison tonttuoven edessä.  
Uskon siihen, että elämä on taikaa ja totuus on usein tarua ihmeellisempää. Ihmeitä tapahtuu joka ikinen päivä. Pieniä ja suuria, mutta kaikkia ei välttämättä tule edes huomanneeksi. Tonttuillaan ja avataan elämän ovia rohkeasti ja ennakkoluulottomasti. Ja koputellaan! Kyllä joku ovista aina avautuu. 


Iloa päivääsi!

Anna-Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram