Makramee-amppeli

Makramee-amppelin solmeilu on mukavan joutuisaa. Ja jos aika on kortilla, saa amppelin parissa nopeasti tulosta aikaiseksi ja tuotos on valmis jo ennen kuin huomaakaan! Ikkunalle nostettuna kasvit saavat tarvitsemaansa valoa ja makramee-amppelin sylissä ne näyttävät erityisen upeilta.
Tein kuvien amppelit asiakkaalle luonnonvalkoisesta Moppari- langasta. Lisäksi käytin amppeleihin puurenkaita ja -helmiä. 
Puuhelmet sointuvat hienosti tekemääni tikkupeiliin, joka näkyy amppelin taustalla. Oma amppelini roikkuukin peilin lähellä. 
Mikäli kaipaat amppeliohjetta, piipahda aiemman amppelijulkaisun pariin! Tarkempi ohje amppelin solmeiluun ja siinä käytettäviin solmuihin löytyy huhtikuun 2020 julkaisuista nimellä "Makramee-amppeli, ohje".
Spiraalia ja puuhelmiä.


Vaiheita:
Kaikki alkaa ripustuslenkistä. Narut voi solmia renkaaseen rihmossolmulla tai ripustuslenkin voi solmia naruista.
Narut jaetaan kolmeen neljän narun ryhmään ja aloitetaan solmeileminen.
Väleihin ihania puuhelmiä. 
Puuvillan lisäksi juutti on ollut iät ajat yksi suosikkimateriaaleistani. Pidän sen rouheasta tunnusta ja rennosta ilmeestä. Juutti oli omiaan minimalistisiin boho-amppeleihin, joita koristaa yksi ainoa puuhelmi. Hillittyä ja vähäeleistä? Kyllä! 
Lemonberryssä on jäljellä vielä muutama juuttiamppeli, linkki alla:

LemonberryLiving

Myös nämä suloisilla pienillä puurenkailla varustetut makramee-amppelit tulevat pian myyntiin. Niitä voi tarvittaessa pidentää mukana tulevalla jatkopalalla tai ripustaa suoraan puurenkaasta.
Asiakas oli tyytyväinen tilaamiinsa amppeleihin ja se antaa aina erityisen hyvän mielen tuotteen tekijälle. On aivan mahtavaa, kun tuote pääsee uuteen kotiin ja käyttöön.

Aurinkoista ja mukavaa syyskuuta!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram