Pääsiäisen paperiaskartelu (+arvonta)

Kaupallisessa yhteistyössä: Sinelli

Pääsiäispuput kurkistelevat orastavista ohraruohoista, pörröiset kissanpojat kehräävät pajunoksissa ja kirkkaat värit astuvat rohkeasti esiin talven jälkeen! 
Värikylläisiä pääsiäiskoristeita askartelet Sinellin DIY- askartelupakkauksella (Decoration Kit - Easter). Pakkaus sisältää 12 arkkia väri- ja kuviopapereita (paksuus 180 g), kaavat ja vahapintaista puuvillanyöriä (6 m). 

Julkaisussa esitellyt tarvikkeet on saatu Sinelliltä.


Oli antoisaa tehdä pitkästä aikaa perinteistä "leikkaa ja liimaa"-paperiaskartelua. Edellisestä kerrasta on kulunut aikaa ja oli jo ihan unohtunut, miten mukavaa ja rentouttavaa puuhaa paperin ja saksien kanssa puuhailu on.. Vanha kunnon paperiaskartelu kunniaan! =)
Papereista syntyi pupu-viirinauha, jonka käyttöaika ei rajoitu ainoastaan pääsiäiseen. Tämähän sopisi hienosti myös lastenkutsujen koristeeksi. 
Kukkuu! Mio-poikani osallistui viirin tekoon ja hän laittoi yhden pitkäkorvan kurkkaamaan myös viiripaperin ulkopuolelta. Minusta tämä oli niin hauska idea!
Puin pääsiäisruohon pupupukuun ja keltaiset mokkakupit olivat juuri sopivan kokoiset ja väriset.
Pakkauksen kaavoilla taiteilee servettirenkaat tai pupukoristeet pääsiäismunille. Pidensin kaavaa pääsiäisruoho-koristeeseen ja käytin A4-arkin koko leveydeltä.  
Näissä pääsiäismunissa vilahtelee myös pitkäkorvia. Paperimunien yläreunaan voi tehdä reiät nauhalle ja kaavojen avulla muniin voi tuunata hauskat pupuhahmot erilaisista kuviopapereista.
Vaatekaavoilla puput saavat söpöjä vaatteita ja omia malleja on helppo keksiä lisää. Paperipuput ovat ihania myös lastenleikkeihin, koska vaatteisiin voi lisätä leikkuuvaiheessa pienet taitettavat siivekkeet ja leikki sujuu aivan kuin paperinukeilla.
Puput jonoon! Korviin pari pikkureikää ja pujotellaan nyöri. Nyöriä on pakkauksessa reilusti, joten siitä riittää useampaan ripustettavaan koristeeseen. 

Pääsiäisarvonta Facebookissa
Osallistu Facebookissa pääsiäisarvontaan, jossa voit voittaa Sinellin tuotepaketin (arvo 30e)! Palkintona on ihania kevään uutuuksia: pääsiäis-askartelupakkaus, kaksi vanerista pupukoristetta, keinotekoisia höyheniä (turkoosi), koristefoliota ja kätevä liimakynä. Arvonta suoritetaan sunnuntaina 31.3.2019. Palkinnon lahjoittaa Sinelli.
Psst.. Liimakynän ja koristefolion käytöstä on muuten tulossa kevään mittaan julkaisuja! 

Aurinkoa ja arvontaonnea kaikille osallistujille!

2 kommenttia:

  1. lapsenlapsi6-vuotias neitokainen on tosi näppärä askartelija,innolla mukana. hilsan@luukku.com

    VastaaPoista
  2. No harmi kun en ole facebookissa.

    VastaaPoista

Instagram