DIY - Koristekivet

Kaupallisessa yhteistyössä : Sinelli

 Kiveen kirjoitetussa viestissä on voimaa! 
Kivi on luonnon ikioma kanvaasi, eikä sen koristelemiseen tarvita paljon materiaaleja. Oikeastaan koko homma hoituu vaikka pelkällä tussilla tai siveltimellä ja akryylimaalilla, mutta toki kiven voi myös pohjamaalata ja koristella sen jälkeen esimerkiksi tussilla. Tällä kertaa valitsin jälkimmäisen vaihtoehdon ja koristelin persikan ja mintun värisiksi pohjamaalaamani kivet Uni Posca- tusseilla. 
 Ohutta hentoa viivaa.
Paksumpaa viivaa ja tekstiä.



 Kivien koristelussa toimii erittäin hyvin Uni Posca-tussit ja pohjamaalaukseen Plus Color- akryylimaalit. Unit ja Plus Color ovat omia suosikkejani ja käytän niitä tosi monissa maalaus- ja piirrosprojekteissa. Plus Colorilla saa ihanan sileää ja tasaista pintaa ja maali kuivuu nopeasti, suosittelen!  Plus Color- maaleista käytössäni olivat persikan ja mintun sävyt. Käytin pohjamaalauksessa leveää akryylisivellintä. Extrafine- kärkisistä Uni Poscista käytössäni olivat pastel green, pastel orange sekä valkoinen. Tussit ovat tosi peittäviä, hajuttomia ja riittoisia. LOVE! <3 
Julkaisun materiaalit on saatu Sinelliltä.
 Kivimaalaus on helppoa ja rentouttavaa. Ensin kivet pestään, pohjamaalataan kuivina ja sitten vain koristeluja pintaan tussilla. Koristelun voi toki tehdä myös akryylimaalilla ja ohutkärkisellä siveltimellä. Lopuksi päälle voi suihkauttaa tai sipaista lakkaa. Ulkokäyttöön, esimerkiksi puutarhaan sijoitettavat kivet, on ihan hyvä suojata lakkakerroksella.
Rock Solid Love. Kiva viestikivi kaverille?
(rock solid = hyvin vahva, luotettava)
 Sanakaverit.
 Positiivisuus kannattaa aina ja ikiaikaisen kiven pinnalla viesti saa entistä vahvemman kaiun. Kiven pinnalle kirjoitettu viesti todellakin huokuu voimaa. 

Tapaamisiin taas, <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram