Jäähyväisten aika - blogi lopettaa


 Hei kaikille,

Muutoksen tuulet puhaltavat ja on tullut aika sanoa jäähyväiset Vaahterakadun Anna- blogille! Takana on kolme vuotta antoisaa käsillä tekemisen aikaa. Vuoden Askartelija 2017- kilpailun voitto toi mukanaan monenlaista uutta, muun muassa bloggaamisen ja toimittajan työt lehdille. Takana on askartelupalstoja, askartelujen ideointia ja ohjeiden laatimista. Lukuisia tuotekuvia, ongelmanratkaisua ja materiaalien testaamista. Uuden opettelua ja kasvamista. Luova matka jatkuu, vaikkakaan ei enää askartelujen parissa.


Ensi kuussa Sitruuna kustannukselta ilmestyy esikois-lastenkirjani
Valkea nalle ja pohjoistuuli. Tarina kertoo pienestä karhunpojasta, jonka vanha pohjoistuuli herättää kesken talviunen. Nalle lähtee tuulen teille. Kertomus korostaa lapsuusajan merkitystä ja sitä, kuinka tärkeää lapsen on saada olla niin herkkäturkkinen kuin on ja oppia, että elämä kantaa. Viaton ja turvallinen lapsuuden aika on ensisijaisen tärkeä. Elämän tuulet johdattavat meitä moneen seikkailuun. Joskus tuulet eksyttävät, mutta myös kannattelevat ja puhaltavat meitä eteenpäin ja kannustavat muuttumaan ja kasvamaan.


Muutakin uutta siintää horisontissa! 
Pian nimittäin avautuu kotimainen verkkokauppani Sointu Design. Haluan tarjota suomalaisille asiakkailleni paikan, josta saa hankittua käsin tehtyä sisustus- ja lahjatavaraa, joka on uniikkia, kestävää ja kaunista. Tuotteita, jotka on tehty rakkaudella ja ammattitaidolla. Sointu Design on markkina-alusta omalle designbrändilleni, joka koostuu käsityönä tehdyistä seinätekstiileistä, korvakoruista, korteista ja kuvataiteestani. Mallisto kasvaa kaiken aikaa ja tulevaisuuden suunnitelmia on jo repussa odottamassa. Voit seurata Soinnun matkaa ja luovia puuhiani Instagram- tilillä @sointudesign , jossa ilmoittelen ensimmäisenä kaikki uusimmat tuotelisäykset sekä ihanat arvonnat, joita on tulossa heti avajaisten aikaan!

Paljon uniikkeja korvakoruja. Kaikki mallit ovat suunnittelemiani ja käsin valmistamiani. 

Korttejani.
Käsin kutomiani ryijyjä. 

Vaahterakadun Anna- blogin julkaisut jäävät luettaviin, jotta kaikki halukkaat voivat vielä käydä katsomassa ohjeita ja ideoita. Onhan postauksiin käytetty paljon aikaa ja niistä voi olla vielä iloa monille. 
En kuitenkaan enää jatkossa päivitä blogia tai käy lukemassa mahdollisia kommentteja (paitsi vielä jonkin aikaa täåmän postauksen jälkeen). =) 
Blogin instatili @vaahterakadunanna sulkeutuu viimeistään ensi vuoden puolella.


K I I T O S   kaikille teille kuluneista blogivuosista! 
Nyt, kaikkea hyvää ja leppoisia elämän tuulia teille jokaiselle. Uusia seikkailuja kohti...



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram