Kultainen käpytähti

Kaupallisessa yhteistyössä: Sinelli

Viikonloppu hujahti Suomen Kädentaidot-messuilla Sinellin tunnelmallisella messuosastolla nahkapaperin ja Tools-kuvioleikkurin käytöstä kertoen sekä askarteluideoita esitellen. Upea kokemus! Kiitos Sinellin upeille tiimiläisille ja messukävijöille! Oli mahtavaa huomata, kuinka moni käsintekijä innostui uusista materiaaleista ja niiden monipuolisista käyttömahdollisuuksista! Antoisat keskusteluhetket synnyttivät uusia ideoita ja inspistä itsellenikin! On suorastaan korvaamattoman arvokasta päästä juttelemaan ja vaihtamaan ajatuksia luovaan ilmapiiriin samanhenkisten ihmisten kanssa. Ihmisten, joita kaikkia yhdistää luomisen ja ideoimisen palo!
Mutta nyt messumuisteluista jouluisen askartelujulkaisun pariin. =) Sain Sinelliltä testattavaksi ihanan jouluisia materiaaleja ja ai että, kun tuli jouluinen fiilis niitä tehdessä.. Julkaisun päätähtenä on messingin värinen metallitähti, jonka voi täyttää vaikkapa pienillä joulupalloilla tai kävyillä. Sinellin nettisivuilta löytyy ohje samaisen tähden somistamiseen ja kyseisen ohjeen tavoin käytin tähteen luonnosta keräämiäni käpyjä, koska ne vaan toimivat tähden kanssa niin upeasti! Eroavaisuutena on, että täytin tähden kokonaan kävyillä, jättämättä keskikohtaa avoimeksi. En myöskään lisännyt koristeeksi havuja, mutta niitähän voisi toki tökätä käpyjen lomaan myöhemminkin.. Käy kurkkaamassa toista tapaa Sinellin nettisivuilta!


Käpytähteen tarvitset lameeta, metallitähden, pienet kullanväriset led-valot, mieleisiäsi koristeita ja tietenkin käpyjä. Kävyt voi kiinnittää toisiinsa esimerkiksi kuumaliimalla tai ne voi sitoa tähtikehikkoon ohuella metallilangalla. Kaikki askartelussa käytetyt tarvikkeet löydät Sinellin myymälöistä tai nettikaupasta!
Aloitetaan kehikon täyttäminen! Sakaroihin voi laittaa ensin suuremmat kävyt! Näiden päälle ja viereen on helppo lisätä pienempiä käpyjä. Liimasin kävyt toisiinsa kuumaliimalla.
Voit lisätä lameen vasta lopuksi tai asetella sitä käpyjen kiinnitysvaiheessa sopiviin rakoihin.
Sievät kultapallot sopivat säihkyvään joulutähteen! Lyhennä koristeiden metallilankavartta ja liimaa paikoilleen.

Tähtien tuiketta,

1 kommentti:

Instagram