Onnea Sinelli!

Kaupallisessa yhteistyössä: Sinelli
Sinelli täyttää 20 vuotta ja myymälöissä juhlitaan 10.9.-7.10.-välisenä aikana tarjouksien, työpajailujen ja esittelyjen merkeissä! Käy Sinellin sivuilla tutustumassa myymäläkohtaisiin ohjelmistoihin ja osallistu iloiseen synttäritunnelmaan! Blogijulkaisussa esittelemäni tuotteet olen saanut käyttööni Sinellistä, voit hankkia niitä Sinellin nettikaupasta ja myymälöistä.


Minulla on ilo olla mukana juhlallisuuksissa esittelemässä uutta upeaa kuvioleikkuria, nahkapaperisia askarteluideoita sekä monipuolisia Uni Posca-maalitusseja, joilla voi maalata.. No, melkeinpä mitä vain! Jos et ole vielä tutustunut näihin tuotteisiin tai haluat perehtyä aiheeseen lisää, piipahda ihmeessä esittelyyn! 

Esittelyajankohdat:
Kouvola, Veturi 22.9. klo 12-15
Lempäälä, Ideapark 29.9. klo 12-15
Jyväskylä, Seppä 6.10. klo 12-15
      
Tools-kuvioleikkurilla nahkapaperista leikattuja kuvioita voi yhdistellä kortteihin ja koristeisiin. Nopeaa ja näyttävää!
Nahkapaperinen asustekukkanen on tehty kuvioleikkurilla leikatuista erikokoisista sydämistä. Kukka on kaunis koriste vaikkapa laukkuun!
"Isi, olet tähti!" 
Isänpäivää juhlitaan jälleen marraskuussa. Hieno nahkapaperinen avaimenperä saa taatusti isän suun hymyyn! Kuvioleikkurilla syntyy ammattimaista jälkeä, kuvan tähti-kuvioterällä saa reunoihin myös sievät tikkauskuviot.
Nahkapaperiset sulka-kirjamerkit on piirretty Uni Posca-tusseilla Viva Decorin sulka-tarrasablonin avulla. Kirjanmerkkien puuhelmet on maalattu Uni Posca-tusseilla sävy sävyyn kirjanmerkin kanssa. Kuvioleikkurilla kohokuvioitu 2D-ananas on suloinen niin sisustustauluksi kuin kortiksikin!
Uni Posca-tussit ovat tutustumisen arvoiset! Koristelet niillä paperin lisäksi muun muassa keramiikkaa, lasia, kangasta ja puuta. Sinellin valikoimasta löydät mainioita mukeja, jotka voit kustomoida persoonalliseksi lahjaksi tai itsellesi aamiaishetkeä ilahduttamaan. Kuvassa vapaalla kädellä piirretyt "King"- ja "Queen"- ja kukkamukit.

Tässä oli maistiaisia askarteluvinkeistä, mutta synttäriviikoilla myymälöissä on luvassa paljon lisää kivoja ideoita ja syksyn aikana tulee aiheesta myös postauksia täällä blogissa. Toivottavasti näemme 20-vuotissynttäreiden merkeissä Sinellin myymälöissä sankoin joukoin! Onnea 20-vuotiaalle Sinellille!






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Instagram